VIL HELST HOLDE SEG TIL HÅNDTRYKK: Chris Pratt sier han er lei av fans som spør om å få ta bilde med ham. Her snakker han med en fan i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
VIL HELST HOLDE SEG TIL HÅNDTRYKK: Chris Pratt sier han er lei av fans som spør om å få ta bilde med ham. Her snakker han med en fan i Los Angeles. Foto: NTB ScanpixVis mer

Chris Pratt:

Fortviler etter møtet med fansen

- Holder det med et håndtrykk? spør Hollywood-stjernen Chris Pratt.

Det er ikke uvanlig at store stjerner mister mye av sitt privatliv så fort berømmelsen rammer dem.

Det gjelder også Hollywood-skuespilleren Chris Pratt (37), som for tida aktuell med hovedrollen i actionfilmen «Guardians of the Galaxy Vol. 2».

I et nytt intervju med mannebladet Cigar Aficionado, forklarer Pratt at han sjelden får være i fred. Og til hans store fortvilelse er det mange som vil ta bilder med ham.

Intervjuet er gjengitt av People.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR: Chris Pratt har de siste månedene fartet jorden rundt for å promotere sin nye film «Guardians of the Galxy Vol. 2». Foto: NTB Scanpix
POPULÆR: Chris Pratt har de siste månedene fartet jorden rundt for å promotere sin nye film «Guardians of the Galxy Vol. 2». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Tar bilder uansett

Selv om skuespilleren liker å omgås med fansen, er det én ting han helst ser at fremmede mennesker slutter med.

- Hvis jeg går ut og ønsker å gjøre normale ting, må jeg være komfortabel med å skuffe folk. Så jeg tar ikke bilder med folk. Det handler ikke om å være til stede i øyeblikket, det handler om å stjele øyeblikket og skryte av det etterpå, forklarer Pratt.

Når han blir spurt av fremmede om et bilde, spør han vedkommende pent om de ikke kan la være:

- Holder det med et håndtrykk? Og så tar de bildet uansett, fortviler Pratt.

Saken fortsetter under bildet.

OVERVELDET: Chris Pratt synes ikke mye om å bli tatt bilde av sammen med fans. Foto: NTB Scanpix
OVERVELDET: Chris Pratt synes ikke mye om å bli tatt bilde av sammen med fans. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ned i vekt

Chris Pratt - som privat er gift med Anna Faris (40) - har tidligere uttalt at han har gått ned i vekt for rollen som Peter Quill i «Guardians of the Galaxy Vol. 2». Enkelte har ment at han er for tynn.

For litt siden tok skuespilleren igjen med et humoristisk bilde på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

PREMIERE: Guardians of the Galaxy Vol. 2 har premiere i dag. Den amerikanske sci-fi-/action-/eventyrfilmen er regissert av James Gunn, med Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Vin Diesel og Michael Rooker i hovedrollene. Video: Kino Check Vis mer

Det viser en dinosaurhodeskalle. Det er derimot teksten under Pratts bilde som får oppmerksomhet.

«Mange sier at jeg ser for tynn ut i den siste episoden av #Whatsmysnack. Noen av dere sa at jeg så ut som et skjelett. Vel, bare fordi jeg er mann betyr det ikke at jeg ikke blir påvirket av kommentarene deres», skriver han og fortsetter:

«Kroppshets gjør vondt. For å bevise min selvsikkerhet poster jeg en selfie av meg selv, der jeg er på det jeg anser som en sunn vekt», skriver han.

Ikke den eneste

Chris Pratt er ikke den eneste som nekter å ta «selfies» med fansen. Jennifer Lawrance, som spiller sammen med Chris Pratt i «Passengers», mener at det handler om å separere berømmelsen fra sitt personlige liv.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg må beskytte boblen min. Jeg har en rar jobb, og ønsker ikke at det skal prege hele livet mitt, har hun tidligere sagt i et intervju med Daily Telegraph, ifølge Fox News

Lawrence mener at berømmelsen har ført til at mange føler at de kjenner henne - selv om det slettes ikke er tilfelle.

- I det siste har jeg begynt å bli veldig frekk og selvsentrert. Jeg tror folk føler at de kjenner meg, bare fordi jeg er berømt. Men jeg vet ikke hvem de er, sa filmstjerna.

Heller ikke Harry Potter-stjerna Emma Watson (27) er fan av å ta bilder sammen med totalt fremmede.

- Det handler om forskjellen på å kunne ha et liv eller ikke. Om noen tar et bilde av meg og publiserer det, kan man innen to sekunder se eksakt hvor jeg er innen en ti meters radius. De kan se hva jeg har på meg og hvem jeg er med, sier hun et portrettintervju med Vanity Fair.

LES OGSÅ: - Jeg ble tvunget til å spise kundenes rester