Justin Bieber:

- Fortviler etter eksens sammenbrudd

Justin Bieber skal ha tatt nyheten om Selena Gomez' helseproblemer svært tungt.

SJOKKBESKJED: Justin Bieber skal ha brutt sammen etter beskjeden om Selena Gomez' sykehus-sammenbrudd. Her er det to ekskjærestene fotografert i februar i år. Foto: NTB Scanpix
SJOKKBESKJED: Justin Bieber skal ha brutt sammen etter beskjeden om Selena Gomez' sykehus-sammenbrudd. Her er det to ekskjærestene fotografert i februar i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var tidligere denne uken at det ble kjent at popsangeren Selena Gomez (26) hadde fått et sammenbrudd under en behandling på sykehuset. Dette etter en nyretransplantasjonen hun gikk gjennom i fjor.

Hendelsen ble raskt plukket opp av utenlandske medier, noe som gjorde det umulig for ekskjæresten Justin Bieber (24) å ikke få med seg hva som hadde skjedd.

Samme dag ble Justin observert gråtende i bilen med sin forlovede Hailey Baldwin (21), på vei hjem fra presten duoen til stadighet besøker.

Ifølge flere kilder skal Justins angivelige sammenbrudd ha en sammenheng med Gomez' overskrifter.

OPPRØRT: Justin Bieber avbildet samme dag som han fikk vite om sammenbruddet. Foto: NTB Scanpix
OPPRØRT: Justin Bieber avbildet samme dag som han fikk vite om sammenbruddet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Bryr seg

Ifølge en kilde People har snakket med, som skal være en nær venn av Justin, skal 24-åringen ha tatt det svært tungt da han fikk høre om Selena.

- Justin kommer alltid til å bry seg om Selena, uttalte kilden og fortsatte:

- Det er vanskelig for ham å høre at hun ikke har det bra. De har begge hatt hver sine problemer i løpet av årene, og Justin vil alltid ha sympati for henne. Han ønsker at hun skal være lykkelig og frisk.

VANSKELIG: Justin Bieber og forloveden Hailey Baldwin fotografert dagen etter sammenbruddet på en restaurant i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG: Justin Bieber og forloveden Hailey Baldwin fotografert dagen etter sammenbruddet på en restaurant i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var dråpen

Ifølge TMZ skal Selena først ha blitt lagt inn på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles forrige måned, etter at det kom frem at hun hadde et lavt antall hvite blodlegemer i kroppen. Dette kan skyldes nyretransplantasjonen, men er ikke ansett som spesielt farlig - om det behandles.

Som følge av det lave antallet hvite blodlegemer dro hun atter en gang tilbake til sykehuset denne uken. Det var riktignok en helt annen Selena personalet møtte denne gangen. Hun skal angivelig ha vært svært stresset, og ble sur da legene sa at hun ikke kunne forlate sykehuset selv om hun insisterte.

Kilder fortalte til kjendisnettstedet at sangstjernen hadde et sammenbrudd under behandlingen, og at hun forsøkte å rive veneflonen og slangene ut av armen sin.

PROFILERT PAR: Selena Gomez og Justin Bieber var et av musikkbransjens mest omtalte kjærestepar. Her er de fotografert sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix
PROFILERT PAR: Selena Gomez og Justin Bieber var et av musikkbransjens mest omtalte kjærestepar. Her er de fotografert sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Andre kilder meldte derimot at det var et panikkanfall stjernen fikk, og at det igjen fikk henne til å oppsøke behandling.

- Hun har hatt det vanskelig i flere uker, og panikkanfallet på sykehuset var dråpen, sa en kilde til People, og fortsatte:

- Hun innså at hun trengte ekstra behandling for sine pågående følelsesmessige problemer. Hun er omgitt av sin nærmeste familie nå, og får masse støtte. Hun har det bedre og har nå søkt seg til behandling på østkysten.

Turbulent forhold

Selena og Justin hadde et av-og-på forhold i mange år, før Justin overrasket alle med å gå ned på kne til sin forlovede Hailey Baldwin i juli.

Justin Bieber skal angivelig ha giftet seg med Baldwin allerede, og det virker som om ting generelt sett går på skinner for ham om dagen.

Dette skal ifølge People ha mye med Gomez' sammenbrudd å gjøre. Nå får hun heldigvis hjelp.

Behandlingen hun nå mottar heter dialektisk atferdsterapi (DBT), og brukes til å behandle en rekke psykiske plager.

Ifølge Psykologitidsskriftet bygger behandlingen på «kognitiv atferdsterapi, dialektisk tenkning og zenbuddhisme. Sentralt i behandlingen er arbeidet med emosjonell regulering og utvikling av sosial kompetanse», heter det.

LES OGSÅ: - Jeg fikk hjertet mitt knust

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer