Fortsetter festen i Panama

Justin Bieber drar på ferie i stedet for avrusning.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Etter at Justin Bieber (19) ble løslatt mot kausjon da han ble arrestert for fyllekjøring på torsdag, har det vært spekulert i hva popstjernen skulle ta seg til.

Da livvaktene pakket koffertene til ungpikeidolet dagen etter begynte ryktene å gå om at artisten skulle legges inn på avvenningsklinikk etter en turbulent tid med narkotika- og alkoholmisbruk.

RØMMER LANDET: Justin Bieber flykter fra ryktene, og fortsetter festen på  Punta Chame i Panama. Foto: Splash News/ All Over Press
RØMMER LANDET: Justin Bieber flykter fra ryktene, og fortsetter festen på Punta Chame i Panama. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Men superstjernen hadde helt andre planer – på lørdag landa Bieber i Panama, hvor han tilsynelatende fortsetter festen sammen med kompisen Khalil Sharief (20), som også ble arrestert, og modellvenninnen Chantel Jeffries (21).

I følge den panamanske avisen Telemetro drikker de  øl og kjører Jetski på Punta Chame beach.  

Flere fans har allerede fått med seg at superstjernen har ankommet landet, og på lørdag ble denne videoen lagt ut på Instagram.Torsdag kom nyheten om at Justin Bieber og kompisen Khalil Amir Sharieff var arrestert for fyllekjøring i Florida.

Popstjernen er tiltalt for å ha kjørt under påvirket tilstand, for å motsette seg arrestasjon og å ha kjørt bil uten gyldig førerkort.

Biebers kausjon ble satt til 15.000 kroner, og noen timer etter at han hadde stilt i retten, betalte den styrtrike artisten seg ut av fengselet.

LES OGSÅ: - Tror Bieber at han er Michael Jackson nå?

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer