VIL FORTSETTE: Pia Tjelta er ikke lei skuespilleryrket, og vil ha flere filmroller.  Foto: SCANPIX
VIL FORTSETTE: Pia Tjelta er ikke lei skuespilleryrket, og vil ha flere filmroller. Foto: SCANPIXVis mer

- Fortsatt sulten

"Falne Engler"-aktuelle Pia Tjelta er ikke lei skuespilleryrket.

SEHER.NO:  Pia Tjelta (30) har vært et svært hett navn innen norsk film de siste årene.

Og siden i fjor høst har vi sett henne i hele fire filmer - "Mars & Venus", "Fem Løgner", "Lønsj" og nå Varg Veum-filmen "Falne Engler".

Men på tross av at hun har vært svært aktiv på kinolerretet det siste året, synes ikke skuespillerinnen det blir for mange "Pia Tjelta-filmer", skriver VG. 

- Jeg opplever det ikke sånn selv. Jeg synes man i norske filmer har en veldig god vekselbruk av ferske fjes og folk med erfaring. Selv føler jeg meg rett og slett ikke ferdig. Jeg har jo så vidt begynt, jeg er jo bare 30 år. Yrket mitt er skuespiller. Jeg tar med glede flere filmroller, sier Tjelta til avisen.

Pia har spilt svært mange ulike roller opp gjennom årene, blant annet har hun vært journalist, fotograf, vestkanfrue og postordrebud fra Ukraina.

Og skuespillerinnen synes det er flott å få ha så mange ulike roller.

- Hvis man er prisgitt det å få være med på laget i en film, så er det flott å ha så ulike roller. Men som alle andre kvinnelige skuespillere skulle jeg gjerne befatte meg med et dypere drama, ha en rolle der du kjører et løp fra A til Å, sier hun.

For tiden er Tjelta aktuell som Rebecca i Varg Veum-filmen "Falne Engler", i tillegg spiller hun tittelrollen i oppsetningen "Elektra" på Centralteatret.

I mai er hun tilbake i Det Norske Teatret med "Ta meg på, for faen!".

"Falne Engler" har premiere på norske kinoer 4. april.

LES OGSÅ: - Tjelta mistet begravelse

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.