Sandra Lyng:

- Fortsatt så forelsket

Artisten ble rørt til tårer av forlovedens kjærlighetserklæring.

VAKRE ORD: Sandra Lyngs forlovede Lasse Joachim Langerud delte noen helt spesielle ord i anledning artistens bursdag. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VAKRE ORD: Sandra Lyngs forlovede Lasse Joachim Langerud delte noen helt spesielle ord i anledning artistens bursdag. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med jevne mellomrom deles det både store og små kjærlighetserklæringer i sosiale medier, og denne uken var det artist Sandra Lyngs (35) tur til å få noen velvalgte ord.

Mandag fylte nemlig artisten 35 år, og i den anledning delte forloveden, Lasse Joachim Langerud, en helt spesiell bursdagsmelding på Instagram.

Innlegget delte også Lyng med sine følgere, og hun la ikke skjul på at det var vanskelig å holde tårene tilbake over de rørende ordene. I gratulasjonen holdt nemlig ikke Langerud tilbake og lovordene om forloveden kom på løpende bånd.

«Du er en inspirasjon når det kommer til business der du står på, følger drømmene dine og får resultater. Du kaster deg ut i nye eventyr med en innstilling som selv Pippi ville vært misunnelig på», skriver blant annet artistens forlovede.

Var syk på dagen

Noen stor bursdagsfeiring ser det imidlertid ikke ut som om det ble noe av på den store dagen, ettersom Langerud ikke var i form.

«Jeg er veldig lei meg for at jeg har blitt syk så jeg ikke får gitt deg den dagen du fortjener i dag, for i dag skulle du bare svevd rundt på en sky av lykkerus og bamseklemmer fra både Sandergutten og pappaen hans», sto det nemlig også i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.