Sandra Lyng:

- Fortsatt så forelsket

Artisten ble rørt til tårer av forlovedens kjærlighetserklæring.

VAKRE ORD: Sandra Lyngs forlovede Lasse Joachim Langerud delte noen helt spesielle ord i anledning artistens bursdag. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
VAKRE ORD: Sandra Lyngs forlovede Lasse Joachim Langerud delte noen helt spesielle ord i anledning artistens bursdag. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med jevne mellomrom deles det både store og små kjærlighetserklæringer i sosiale medier, og denne uken var det artist Sandra Lyngs (35) tur til å få noen velvalgte ord.

Mandag fylte nemlig artisten 35 år, og i den anledning delte forloveden, Lasse Joachim Langerud, en helt spesiell bursdagsmelding på Instagram.

Innlegget delte også Lyng med sine følgere, og hun la ikke skjul på at det var vanskelig å holde tårene tilbake over de rørende ordene. I gratulasjonen holdt nemlig ikke Langerud tilbake og lovordene om forloveden kom på løpende bånd.

«Du er en inspirasjon når det kommer til business der du står på, følger drømmene dine og får resultater. Du kaster deg ut i nye eventyr med en innstilling som selv Pippi ville vært misunnelig på», skriver blant annet artistens forlovede.

GRENSELØS KJÆRLIGHET: Her er de første bildene fra Discovery+-serien «Grenseløst forelsket». Video: Discovery+ Vis mer

Var syk på dagen

Noen stor bursdagsfeiring ser det imidlertid ikke ut som om det ble noe av på den store dagen, ettersom Langerud ikke var i form.

«Jeg er veldig lei meg for at jeg har blitt syk så jeg ikke får gitt deg den dagen du fortjener i dag, for i dag skulle du bare svevd rundt på en sky av lykkerus og bamseklemmer fra både Sandergutten og pappaen hans», sto det nemlig også i innlegget.

Videre nevner han at de har mange flere bursdager sammen, slik at de får tatt det igjen, og røper også at det blir en feiring av Lyng i mai.

FORLOVET: Emilie Stordalen forlovet seg og det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

«Du har åpnet øynene mine for så mye som er så veldig viktig her i livet og det er jeg evig takknemlig for, nettopp fordi jeg nå har en helt annen mulighet til å forstå hvordan de rundt meg faktisk har det og hvordan jeg kan bidra der noen har utfordringer jeg tidligere ikke visste noe særlig om. Jeg elsker deg og livet vårt sammen», skriver Langerud videre.

Rørt

Overfor Se og Hør innrømmer Lyng at hun satte pris på hyllesten.

- Jeg ble helt rørt, sier hun, og følger opp:

NY FLØRT: Vi har observert Linni Meister på fjellet med en mystisk fyr. Når vi spør om hun har fått seg kjæreste, svarer hun en smule kryptisk. Video: Luna Lea/Discovery+ Vis mer

- Jeg føler meg så heldig, og er fortsatt så forelsket.

Artisten forteller også at de nå har vært forlovet i fire år, og at bryllupet deres har blitt utsatt som følge av coronapandemien.

LES OGSÅ: Om kjærligheten:- Satset flere ganger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer