Fortsatt preget etter skilsmissen

- Det var et mareritt, sier Uma Thurman.

FORTSATT TUNGT: Uma Thurman synes fortsatt det er vanskelig å snakke om skilsmissen fra Ethan Hawke.  Foto: All Over Press
FORTSATT TUNGT: Uma Thurman synes fortsatt det er vanskelig å snakke om skilsmissen fra Ethan Hawke. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Uma Thurman (37) synes fortsatt det er tungt å snakke om skilsmissen fra skuespilleren Ethan Hawke (37).

Paret ble separert i 2003 og fikk godkjent skilsmissen i 2004 - 6 år etter at de giftet seg.

Ifølge skuespillerinnen var bruddet og skilsmisseprosessen traumatisk, særlig fordi den fikk så mye medieoppmerksomhet.

Hun mener også det er pressens feil at "sårene" etter skilsmissen aldri helt leges, skriver Contactmusic.

- Det var et mareritt. Jeg regnet aldri med at det ville være enkelt, men jeg blir alltid overrasket over hvor mye tyngere ting kan være enn det man tror. Jeg må fortsatt svare på spørsmål om det, men jeg håper det snart kommer en dag der jeg slipper. Det er noe jeg vil legge bak meg, sier Thurman.

"Kill Bill"-stjernen traff Hawke under innspillingen av filmen "Gattaca" i 1997, og har barna Maya Ray Thurman-Hawke (9) og Levon Roan Thurman-Hawke (6) sammen.

Og mens Hawke nå venter barn med familiens tidligere barnepike, er Uma lykkelig sammen med Elle MacPhersons (44) ekskjæreste, finansmannen Arpad Busson (44).

LES OGSÅ: - Slik holder de seg slanke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer