TRAVLE TIDER: Med nylig lansert yogabok, oppussing av sitt nye hus på Jar og to barn, sier Vibeke Klemetsen at det i det siste har vært lite tid til å være alene med kjæresten Thomas Weeden.  Foto: Stella Pictures
TRAVLE TIDER: Med nylig lansert yogabok, oppussing av sitt nye hus på Jar og to barn, sier Vibeke Klemetsen at det i det siste har vært lite tid til å være alene med kjæresten Thomas Weeden. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Fortsatt nyforelsket

Men Vibeke Klemetsen har lite tid til å pleie kjærligheten om dagen...

SEHER.NO:  Vibeke Klemetsen (34) har hatt en travel tid etter at hun i november ble mor til sønnen Liam Texas (6 mnd.).

I tillegg til rollen som småbarnsmor for Liam og datteren Sophie (10) - som hun har med eks-kjæresten Daniel Franck - er Klemetsen i disse dager aktuell med boken «Yoga for gravide og yoga for alle».

I tillegg er hun travelt opptatt med å pusse opp sitt nye hus på Jar i Bærum, som hun deler med barna og kjæresten Thomas Weeden (35).

Til VG sier Klemetsen at hun stortrives i sitt nye hjem. Men hun innrømmer at hun gjerne skulle hatt mer tid til å være sammen med kjæresten.

- Midt oppe i flytting og oppussing og to barn blir det ikke så mye tid. Men vi er jo så nyforelsket fortsatt, at vi ikke har noen problemer med det, sier hun til avisa.

Klemetsen hevder det å bli mamma var like fantastisk som første gang, og hevder Liam Texas har blitt tatt i mot med åpne armer av storesøsteren Sophie.

- Hun er verdens beste storesøster!, sier Klemetsen til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun likte det virkelig ikke