Hanna Widerstedt:

- Fortsatt livredd

31-åringen ble diagnostisert med endetarmskreft. Nå er hun frisk.

KREFTFRI: TV-profilen fikk diagnosen for litt over ett år sida. Foto: Skjermdump / Instagram
KREFTFRI: TV-profilen fikk diagnosen for litt over ett år sida. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2022 ble den svenske influenseren og «Big Brother»-stjernen Hanna Widerstedt (31) diagnostisert med endetarmskreft. Hun slet med smerter i flere måneder før hun søkte helsehjelp.

- Jeg hadde blod fra endetarmen og ekstreme smerter i seks måneder. Det er jo tabubelagt, og jeg ville slett ikke gjennomføre noen undersøkelser hos legen. Ektemannen min tvang meg til slutt til å få en time, sa hun den gangen til Aftonbladet.

KJÆRESTE: Jenny Huse bekrefter til Rød Løper at hun nylig har fått seg kjæreste. Reporter: Marthe Karlson Nielsen. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Nå røper hun overfor den svenske avisen at hun er kreftfri. Frykten har derimot ikke sluppet taket.

- Rutine

Da Widerstedt fikk den nedslående beskjeden fra legen for omtrent ett år sida, fikk hun beskjed om at hun risikerte å miste livet. Det skal ha vært 50 prosent sjanse for å overleve.

Til tross for at hun er kreftfri er hun fremdeles engstelig.

- Jeg er fortsatt livredd. Jeg kan fremdeles våkne opp og kjenne at frykten hogger til, og så er det ubehagelig når det blør. Jeg ringer legen hele tiden for å sjekke at alt er i orden. Men jeg går på rutinekontroll.

Viktig

Før 31-åringen fikk bekreftet kreftsykdommen var hun redd for å gå til legen. Hun opplevde at problemer med endetarmen og avføring var pinlig å oppsøke legen for.

Ting gikk ikke helt på skinner da Martine Lunde skulle sablere en flaske musserende. Reporter: Christian Fjermeros. Video Martine Lunde/Tiktok Vis mer

- Jeg var mer arrogant før, da tenkte jeg at man lever for alltid, men det gjør man jo faktisk ikke. Nå lever jeg mer for dagen. Jeg er bevisst det at kreften kan komme tilbake, at jeg kan få problemer igjen. Nå tar jeg ingenting for gitt, sier hun og legger til:

- Jeg har sluttet å stresse med opp over unødvendige ting, og er mer snill mot meg selv. Før kunne jeg være veldig selvkritisk. I dag føler jeg ikke behovet for å være perfekt og jeg må ikke alltid levere.

LES OGSÅ: - Har vært helt fantastisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer