Kanye West og Kim Kardashian:

- Fortsatt kona mi

Kanye West skal ha et lite håp om forsoning med Kim Kardashian.

BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Kim Kardashian og Kanye West skulle skilles. De har imidlertid blitt gjenforent flere ganger i ettertid. Foto: Jason Merritt / Shutterstock / NTB
BRUDD: Tidligere i år ble det kjent at Kim Kardashian og Kanye West skulle skilles. De har imidlertid blitt gjenforent flere ganger i ettertid. Foto: Jason Merritt / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere i år kom nyheten om at stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (45) skulle skilles. Etter nesten syv år som ektepar og utallige overskrifter i internasjonal sladrepresse er altså «Kimye» historie.

På årene de var et par fikk de barna North (8), Saint (5), Chicago (3) og Psalm (2) sammen - de to sistnevnte gjennom surrogati.

I etterkant av bruddet skal det angivelig ha vært en flørt mellom rapperen og den russiske modellen Irina Shayk (35). Ryktene begynte å spre seg i mai, og romansen skal ha vart gjennom hele sommeren før den kjølnet i slutten av august.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Fortsatt gift

De siste ukene er det imidlertid Kardashian som har fått romanse-overskrifter etter seg. Ryktene oppsto etter hun ble observert hånd i hånd med komiker Pete Davidson (27) i en fornøyelsespark for et par uker siden, og nå flere føler seg skråsikre på at det skal være en gryende romanse på gang mellom dem.

Det skal imidlertid ikke stoppe West fra å omtale realitystjernen som sin kone, ifølge det britiske nettstedet Mirror.

Nylig gjestet 44-åringen podkasten «Drink Champs» hvor han åpnet seg om livet sitt, spesielt den forestående skilsmissen fra Kardashian. I podkasten kan det imidlertid tyde på at «Donda»-rapperen fortsatt har et håp om forsoning.

I et kort klipp skal rapperen si at de fortsatt er gift, og kaller «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen «min kone».

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

- Fordi hun fortsatt er kona mi, legger han videre til.

Ifølge nettstedet søkte 41-åringen om skilsmisse i februar, men West forteller at det ikke har blitt gjort noe papirarbeid enda.

Reagerer

Kardashian og Davidson først observert sammen i oktober, da de besøkte fornøyelsesparken Knott's Berry Farm med førstnevntes søster, Kourtney Kardashian (42), og hennes forlovede Travis Barker (45). Bare dager etter spiste de middag sammen to dager på rad.

Det skal ha imidlertid fått West til å være alt annet enn fornøyd.

Etter at den påståtte romansen ble kjent har nemlig rapperen valgt å avfølge sin tidligere kone på Instagram, ifølge Page Six. Det skjedde bare kort tid etter at han begynte å følge henne etter forrige Instagram-rens.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Du elsker meg fremdeles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer