Fortsatt i rullestol etter bisarr ulykke

Liza Minnelli snublet over hunden og brakk benet på tre steder.

SYV MÅNEDER: Det er over et halvt år siden Minnelli var gjennom den rare ulykken. Foto: All Over Press
SYV MÅNEDER: Det er over et halvt år siden Minnelli var gjennom den rare ulykken. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren og sangeren Liza Minnelli (66) var gjennom et stygt uhell i november i fjor, da hun presterte å snuble over sin egen hund. Det endte med benbrudd.

- Jeg brakk benet på tre steder. Da må man i rullestol. Av alle ting, så klarte jeg å snuble over hunden, sa hun etter uhellet.

Men nå, hele syv måneder senere, er Minnelli fortsatt i stolen. Hun klarer riktignok å gå på benet, men har også behov for avlastning.

Ankelen er fortsatt problematisk, og da stjernen viste seg på John F. Kennedy-flyplassen i New York nylig, smilte hun fra rullestolen til fotografene.

Minnelli måte nylig trekke seg fra en planlagt opptreden i TV-serien «Hot in Cleveland» på grunn av skaden, og tabloidmagasinet Globe gikk så langt i å klistre henne på forsiden av bladet med tittelen: «Who will die next?».

Forsiden fikk nettstedet PerezHilton.com til å rase.

- Vi innrømmer at tabloidene er skyldige i å flytte grensene fra tid til annen, men dette er det laveste av det lave. Å kalle dette frekt ville vært årets underdrivelse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå bytter hun ut kneet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer