Grace Victory:

Fortsatt i koma etter fødselen

Den coronasyke influenseren Grace Victory har ligget i koma i en måned.

I KOMA: Youtuber Grace Victory ligger fremdeles i kunstig koma som følge av pusteproblemer. Foto: Skjermdump fra Instagram
I KOMA: Youtuber Grace Victory ligger fremdeles i kunstig koma som følge av pusteproblemer. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den britiske youtuberen Grace Victory (30) ligger fortsatt i koma som følge av corona-komplikasjoner, skriver The Guardian.

Victory, som har over 200 000 følgere på YouTube, fikk påvist viruset i desember mens hun var gravid.

Dagen etter at hun fødte sitt første barn, havnet hun i koma. Legene bestemte seg for å sette i gang fødselen fordi tilstanden hennes hadde forverret seg. På julaften i fjor kom youtuberens sønn til verden, og dagen etter ble den nybakte moren lagt i koma på grunn av pusteproblemer.

I slutten av desember sa familien i en uttalelse på Instagram at tilstanden hennes var stabil, og at alt sto bra til med den nyfødte sønnen.

Samtidig har youtuberens søster, livsstilsbloggeren Charleigh, flere ganger den siste måneden gått ut og bedt følgerne sine om å be for 30-åringen.

Støttende meldinger

Søsteren ligger fortsatt i koma på sykehus.

«Vi elsker henne så utrolig mye og vi vet at hun vil komme ut av dette sterkere enn noensinne. Hun har dedikert hele karrieren sin til å hjelpe mennesker, og nå ber vi dere om å be for henne», sa familien i uttalelsen i desember.

Den kjente britiske modellen og aktivisten Munroe Bergdorf (33) er blant dem som har sendt gode ønsker til familien i den vanskelige tiden.

«Tenker på dere alle. Elsker deg, Grace», skrev hun på Instagram.

PANDEMI: Året ble snudd på hodet for mange av oss da corona inntraff i mars - deriblant Martine Lunde. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

«Sender så mye kjærlighet til dere alle», delte Leigh-Anne Pinnock (29), kjent fra jentegruppa «Little Mix».

Grace Victory har som nevnt godt over 200 000 følgere på YouTube, der hun har blitt svært populær for sine videosnutter om foreldreliv og relasjoner. 30-åringen har også tatt opp andre temaer som mental helse og kropp.

The Guardian skriver at youtuberen begynte å få symptomer på corona for over en måned siden, og at helsen hennes ble stadig verre i desember. Sønnen skulle egentlig ha blitt født først i februar, men den ble altså satt i gang på julaften på grunn av tilstanden hennes.

Sønnen var frisk og rask da han kom til verden, men mor måtte få intensivbehandling som følge av pusteproblemer etter fødselen.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

LES OGSÅ: Sister Wives: - Jeg klarer ikke mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer