<strong>DEN GANG DA:</strong> Arne Garvang (med gitar t.v.) og Marianne Krogness (ved siden av) fant hverandre under tiden i Tramteateret på 70-tallet. Foto: Scanpix
DEN GANG DA: Arne Garvang (med gitar t.v.) og Marianne Krogness (ved siden av) fant hverandre under tiden i Tramteateret på 70-tallet. Foto: Scanpix Vis mer

- Fortsatt god venn med eksmannen

Marianne Krogness om forholdet til eksmannen fra Tramteateret.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Arne Garvang (62) og Marianne Krogness møtte hverandre på det tidlige 70-tall, mens de laget syngespill mot EEC og studerte kjemi. 

Kjemien dem imellom ble så god at den resulterte i et langvarig samarbeid – både profesjonelt og ekteskapelig.

– Hvordan var det å jobbe så tett med ektemannen sin?

– Forbausende greit. Vi hadde jo vært sammen i fire-fem år før vi startet Tramteatret, og var jo veldig selvstendige, forteller Krogness i et stort intervju med Se og Hør.


– Dere har opptrådt med Tramteatret også etter at dere skilte lag i 2000. Hvordan var det å jobbe så tett med eksmannen sin?

– Vi er fortsatt veldig gode venner. Det er bra for barna også. 60-årsdagen feiret jeg med familien, og familie er selvfølgelig også Arne. Det er ikke bare enkelt, men det er mye enklere enn å være uvenner, sier Krogness.

Les det åpenhjertlige intervjuet med Marianne Krogness hvor hun blant annet forteller om sin ville tid i «Pelle parafins bøljeband», og hvordan hun opplever det å være mor med ti års mellomrom, i denne ukens Se og Hør!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Norske Christine måtte til legevakten etter Mariah Carey-innspilling  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer