- Fortsatt glad i mamma

Tine Barstad snakker ut om sin trøblete fortid, med en mor som var avhengig av alkohol.

<strong>ÅPENHJERTIG:</strong> Tine Barstad har delt sine vonde minner med de andre i "Big Brother"-huset. Her sitter hun sammen med Tiia Maria Sorjonen og Linn Therese Jensen.  Foto: TV2
ÅPENHJERTIG: Tine Barstad har delt sine vonde minner med de andre i "Big Brother"-huset. Her sitter hun sammen med Tiia Maria Sorjonen og Linn Therese Jensen. Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med «Big Brother»-Tine nederst i saken! 

SEHER.NO: Tine Barstad (23), kjent fra TV 2 Bliss-programmet «Big Brother», hadde en problematisk oppvekst - med en mamma som var alkoholiker.

- Jeg flyttet til faren min 10 år gammel, fordi moren min har problemer med alkohol, sier hun til Seher.no

23-åringen måtte ofte ta vare på småbrødrene sine, og passe på huset, selv om hun på den tiden bare var åtte år gammel.

- Jeg hjalp til å passe på brødrene mine, og fikk ikke så veldig mye barndom.

I ettertid har Tine valgt å se på erfaringene som noe som har gjort henne sterkere. Hun dømmer ikke moren sin for barndommen. 

- Hun har vært på rehabilitering, og gjør det mye bedre. Jeg er veldig stolt av moren min. Jeg er veldig glad i henne og vet at hun vil klare å treffe mål hun også, forteller Tine Barstad til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - TV2 lager sirkus av ulykker

Se video med Tine Barstad her: [obj:media:9976]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer