Fortsatt gift med eksen

Og det er bare to måneder igjen til John Arne Riise skal gifte seg med Louise Angelica.

GIFTEKLARE: John Arne og Louise Angelica. Foto: Espen Solli
GIFTEKLARE: John Arne og Louise Angelica. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: John Arne Riise (33) og blogger Louise Angelica Markussen (23) har ikke lagt skjul på at de gleder seg vilt til bryllupet sitt, som står i Nordberg kirke i Oslo den 31. mai.Både bryllupskjolen, underholdningen, kaken og ringene er klare, og invitasjonene for lengst sendt ut.

Flere kjente gjester er invitert - blant andre landslagskaptein og lagkamerat i Fulham Brede Hangeland (32), Liverpool-kaptein Steven Gerrard (33) – og prinsesse Märtha Louise (42) og ektemannen Ari Behn (41).

Men nå er det dukket opp et skår i gleden. Fotballproffen er nemlig fremdeles gift med Maria Elvegård Riise (34)!

Se og Hør har vært i kontakt med John Arne Riise som ikke ønsker å kommentere saken. Men på sin egen Facebook-side hevder han at skilsmissepapirene vil være i orden innen 10. april.

John Arne og Maria falt for hverandre i 2006, og giftet seg i New York i 2010. Vielsen fant sted i en suite med tilhørende takterrasse på hotellet The Cooper Square Hotel – med utsikt over hele Manhattan.

To år senere brast lykken, og paret søkte om separasjon i februar i 2012.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer