SAVNER BILLY: Kelly Brook gjorde det slutt med Billy Zane på telefonen forrige måned, men hun har ikke glemt ham ennå. Foto: All Over Press
SAVNER BILLY: Kelly Brook gjorde det slutt med Billy Zane på telefonen forrige måned, men hun har ikke glemt ham ennå. Foto: All Over PressVis mer

Fortsatt forelsket i ekskjæresten

- Jeg ser på meg selv som singel - men jeg er fortsatt veldig forelsket i Billy.

SEHER.NO: Forrige måned tok det fire år lange forholdet mellom skuespillerparet Kelly Brook (28) og Billy Zane (42) slutt, etter at Kelly dumpet Titanic-skuespilleren under en tårevåt telefonsamtale.

Men bare få uker etter bruddet innrømmer britiske Kelly at hun fortsatt elsker sin amerikanske ekskjæreste.

- Jeg ser på meg selv som singel - men jeg er fortsatt veldig forelsket i Billy, sier Kelly ifølge The Sun til Glamour.

Den siste tiden har vært tøff for Kelly, som i fjor høst mistet sin far Kenneth Parsons. Da faren tapte kampen mot kreften trakk Kelly seg fra den britiske versjonen av "Skal vi danse" og forholdet til Billy Zane fikk seg en real trøkk.

- Billy og jeg reiser begge verden rundt og blir introdusert for vakre mennesker hver dag på settet. Vi klarte det veldig fint i de fire årene vi var sammen, men jeg hadde ikke energien til å fortsette slik, avslører den mørkårede skjønnheten.

- Da faren min døde nådde jeg bunnen. Hjertet mitt brast da jeg måtte gi slipp på forholdet til Billy, men jeg klarer ikke å følelsesmessig støtte noen andre enn meg selv. Jeg ønsker å være tilgjengelig for familien min.

Billy og Kelly hadde planer om å gifte seg på gården sin i Kent i år, men gjorde det slutt i april i år. Kort tid senere fant de tilbake til hverandre og koste seg på romantiske ferier i Syd-Frankrike og Ibiza.

Nå har Billy flyttet tilbake til Los Angeles.

Men selv om forholdet havarerte er Kellys karriere på full fart oppover. I tillegg til nye film- og teaterroller tar Kelly over programlederjobben for talentshowet "Dirty Dancing: The Time Of Your Life."

- Det er begynnelsen på et nytt kapittel! Forrige uke var jeg i min kusines bryllup og jeg fanget brudebuketten! forteller Kelly til Glamour.

LES OGSÅ: Zane langet ut mot paparazzifotograf

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no