«Farmen»:

- Fortjener ikke å være her

Bryter ut i gråt før førstekjempevalg.

DÅRLIG STEMNING: Andrea Marie Rosli i tviler på deltakelsen sin før finaleuke. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
DÅRLIG STEMNING: Andrea Marie Rosli i tviler på deltakelsen sin før finaleuke. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Publisert

Onsdag var det duket for en ny episode av «Farmen», der en førstekjempe skulle velges før finaleuken.

I forkant av førstekjempevalget bryter derimot Andrea Marie Rosli (24) ut i gråt. Den siste tiden har det nemlig vært amper stemning mellom 24-åringen og Lasse Fredheim (26).

TÅREVÅTT: Det blir tårevått på «Farmen»-gården når forpakterne mottar brev hjemmefra. Video: TV 2 PLAY / Rød Løper. Vis mer

- Streng med meg selv

- Jeg føler allerede på at jeg ikke fortjener å være her, sier Rosli i episoden.

Det begrunner hun med at hun ikke har vært i en eneste tvekamp gjennom sesongen, i motsetning til guttene.

- Lasse har jo vært i både det ene og det andre, tvekamper og Torpet-finale. Så jeg går med konstant dårlig samvittighet.

Til Se og Hør forteller Rosli at hun kjente på et slags mindreverdighetskompleks.

- Det ser ut til at jeg kommer til finaleuken, men har jeg fortjent det? Jeg har jo jobbet hardt og gjort noe riktig i og med at jeg har kommet såpass langt.

TÅREVÅTT: Hashar åpner opp om de vanskelige følelsne under «Farmen»-frokosten. Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Videre forteller hun at det ikke var noen av de andre deltakerne som sa til henne at hun ikke fortjente å komme til uke ti eller en eventuell finaleuke.

- At jeg er lei meg handler om at jeg er veldig streng med meg selv. Jeg har en stor styggen på ryggen, som følte at det hadde gått veldig bra, men jeg hadde ikke på det tidspunktet vært i en skikkelig kjip posisjon som mange av de andre hadde vært, sier hun og legger til:

- Det gikk litt til hodet på meg at det ble så mye tulla med at det var guttekamp etter guttekamp. Jeg begynte å lure på om jeg bare hadde sklidd gjennom.

Rosli forteller at selv om hun har kommet så langt i konkurransen, var hun fortsatt mest der på grunn av opplevelsen.

- Jeg tror Lasse ble irritert over at jeg ikke var et konkurransemenneske på det tidspunktet, jeg hadde ikke et «killerinstinkt». Jeg hadde nok annet personlig å stri med under den tiden.

- Jeg ble også lei meg fordi det plutselig var en annen dynamikk i gruppa. Det var plutselig veldig alvor, mens jeg fortsatt hadde lyst til å leke gård.

Videre sier Rosli at denne perioden på «Farmen» var absolutt den tøffeste.

- Man er så sliten, lei og redd for å komme tilbake til 2022, men man gleder seg også til å komme hjem.

SEX PÅ TV?: Lasse Fredheim og Andrea Rosli har nærmest blitt et par på «Farmen», nå svarer de på sex-ryktene. Video: Rød Løper / TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Vis mer

Søt musikk

I løpet av oppholdet på gården har det oppstått søt musikk mellom Rosli og Fredheim.

På Li gård, som er satt hundre år tilbake i tid, ble det også mye snakk om «utsiden» - 2022.

I et intervju med Se og Hør tidligere i høst kunne begge to fortelle at de sitter igjen med følelsen av at de ikke tok feil av hverandre i 1922. Der innrømte de også at de nå fungerer like bra i den virkelige verden.

- Det føles naturlig både på Li gård og i Karl Johans gate, så det er jo fint, fortalte Rosli.

- Kan dere bli kjærester?

- Det er jo umulig å si, for vi har ikke vært ute av bobla så lenge. Men det er klart at det er mer sannsynlig at det er noe mer mellom oss enn meg og Dan Håvard (Johnsen journ.anm.), for eksempel. Det er plutselig mange X-er og Y-er vi ikke har tatt stilling til ennå, og veien blir til mens man går, så vi kan ikke garantere her og nå at vi blir kjærester, la hun til.

LES OGSÅ: Dramatikk: - Ubehagelig opplevelse

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer