Stina Bakken:

- Fortjener all den straffen han kan få

Toppblogger Stina Bakken har fortsatt plager etter voldshendelsen, som nå er blitt henlagt av politiet.

UTSATT FOR VOLD: I begynnelsen av august ble toppblogger Stina Bakken utsatt for vold på en strand i Sandefjord. Hendelsen har satt en støkk i 26-åringen, som forteller at hun siden hendelsen ikke har turt å gå tur med hunden sin alene. Foto: Privat
UTSATT FOR VOLD: I begynnelsen av august ble toppblogger Stina Bakken utsatt for vold på en strand i Sandefjord. Hendelsen har satt en støkk i 26-åringen, som forteller at hun siden hendelsen ikke har turt å gå tur med hunden sin alene. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av august opplevde toppblogger og deltaker i den kommende «Farmen kjendis»-sesongen, Stina Marie Bakken (26), å bli utsatt for en voldshendelse på en strand i Sandefjord.

26-åringen var ute og gikk tur med hunden sin Chloe, da en mann kom gående bortover bryggen der de satt. Hunden skvatt, og begynte å bjeffe. Ifølge bloggeren fikk dette mannen til å reagere, og han skal ha ropt at Bakken måtte få kontroll på hunden sin. Toppbloggeren skal ha bedt mannen om å gå videre, før han slo henne i kjeven med all sin kraft.

Som følge av hendelsen ble 26-åringen sendt til legevakten etter å ha snakket med politiet, før hun derfra ble sendt videre til sykehuset hvor hun fikk påvist hjernerystelse.

Overfor Se og Hør la hun ikke skjul på at hendelsen hadde satt sine spor, og hun kunne fortelle at hun hadde vondt i hodet, nakken og kjeven etter det harde slaget.

SENDT TIL LEGEVAKTEN: Toppbloggeren ble sendt til legevakten etter å ha snakket med politiet. Derfra ble hun sendt til sykehuset, der hun fikk konstatert hjernerystelse. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
SENDT TIL LEGEVAKTEN: Toppbloggeren ble sendt til legevakten etter å ha snakket med politiet. Derfra ble hun sendt til sykehuset, der hun fikk konstatert hjernerystelse. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer

Får ikke jobbet

Til Se og Hør forteller bloggeren nå at det går bedre med henne, og at hun siden voldshendelsen har tilbrakt dagene hjemme, der hun har slappet av så mye som mulig.

Hun legger ikke skjul på at hun fortsatt sliter med en god del plager.

- Jeg får nesten ikke jobbet fordi jeg ikke kan sitte på PC-en. Jeg får sett litt på den, men det er veldig lite. Jeg sliter også med å konsentrere meg, og nakken er veldig vond. Det henger fortsatt i, selv om det begynner å gå seg til, forteller Bakken.

Hendelsen har påvirket 26-åringen i stor grad, og hun forteller at det sitter langt inne å gå tur alene igjen, spesielt etter at hun hørte om en voldshendelse med en hund i Oslo.

SESONGSTART: «Bloggerne» er å se på skjermen igjen fra august - her er en sniktitt. Video: TV 2 Vis mer

- Det har satt frykten i meg, tenk hvis noen skulle sparke hunden min og drept henne. Det hadde jeg ikke klart å leve med. Det finnes så mange gale mennesker der ute. Man kan gå på stranden i Sandefjord, og møte et så sykt menneske på et sted som du ser for deg er trygt. Det har satt en stor skrekk i meg, sier hun.

STOR STØTTE: Kjæresten til Stina Bakken, Per Fredrik Åsly, har vært en stor støtte for 26-åringen etter voldshendelsen. Foto: Privat
STOR STØTTE: Kjæresten til Stina Bakken, Per Fredrik Åsly, har vært en stor støtte for 26-åringen etter voldshendelsen. Foto: Privat Vis mer

Bakken har hele veien vært fast bestemt på å finne mannen, og hun har blant annet bedt om tips fra bloggleserne sine.

- Jeg har fått en del tips i innboksen min på Instagram, men ingen av dem har handlet om den rette personen. Jeg har prøvd alt jeg kan, og jeg fikk en kommentar her om dagen om at noen hadde sett ham og visste hvem det var, og at de skulle ringe politiet. Men jeg vet ikke om det var en ekte kommentar eller om det var noen som bare ville tulle med meg, forteller toppbloggeren.

Henlagt saken

Kort tid etter hendelsen kunne kommunikasjonsrådgiver i Sør-Øst politidistrikt, Tommy Hjorth-Lillefjære, bekrefte overfor Se og Hør at hendelsen fant sted og at politiet jobbet med saken, men at de foreløpig ikke hadde gjort rede for vedkommende.

Fredag kan politiadvokat Andreas Baklie Haugen fortelle til Se og Hør at saken har blitt henlagt.

- Saken har blitt henlagt, da vi ikke har kommet noe lenger i å finne gjerningsmannen. Dersom man i senere tid skulle få nye opplysninger som gjør at man får en mistenkt i saken, vil saken kunne tas opp igjen til etterforskning, forteller ham.

SYNES DET ER KJIPT: Toppblogger Stina Bakken fikk fredag beskjed om at saken har blitt henlagt hos politiet. Foto: Privat
SYNES DET ER KJIPT: Toppblogger Stina Bakken fikk fredag beskjed om at saken har blitt henlagt hos politiet. Foto: Privat Vis mer

Bakken synes det er kjipt at saken har blitt henlagt, men hun har ikke mistet alt håp av den grunn.

- Som politiet sier, hvis de får inn noen tips eller jeg får hvite hvem gjerningsmannen er, kommer de til å gjenoppta saken. Den mannen fortjener all den straffen han kan få. For å oppføre seg sånn er langt fra greit, og jeg tenker også på andre han kan skade og samfunnet generelt. Denne mannen er åpenbart klin gæren, sier bloggeren.

TÅREVÅTT: Sofie Nilsen tok til tårene da hun fikk invitasjonen til å være med i den populære TV2 Livsstil-serien. Video: Thea Hope / TV2 Sumo. Reporter/klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Ble stående alene

Etter hendelsen delte 26-åringen et innlegg på bloggen sin hvor hun forklarte hva som hadde skjedd. Til Se og Hør forteller hun at leserne har vært veldig støttende og forståelige etter hendelsen

- De har jo vært veldig sjokkert over både mannen som slo til meg, og at det ikke var noen særlig folk som kom bort til meg når det skjedde og jeg sto der helt alene. Det var masse folk på stranda, det var ikke vanskelig å høre eller se hva som skjedde, forteller hun.

Ifølge Bakken var det bare én person som kom bort til henne rett etter hendelsen, men han løp rett etter gjerningsmannen.

- Jeg ble stående ganske lenge helt alene, og det var ingen som kom bort eller som brydde seg. Så det synes jeg er ganske drøyt. Jeg skjønner ikke helt hvorfor folk ikke kommer bort. Ser jeg at noen har det kjipt går jeg bort, og spør om det er noe jeg kan gjøre eller om det går greit med dem, avslutter Bakken.

LES OGSÅ: - Jeg hovnet opp helt til albuen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer