Kylie Jenner og Stormi Webster:

Forteller sannheten om graviditeten

Realitystjernen røper detaljer fra den berømte svangerskapet.

NYBAKT MAMMA: Kylie Jenner ble i februar mamma for første gang, og har nå returnert til sosiale medier. Stjernen letter nå på sløret om hvordan graviditeten var. Her under moteuken i New York i februar 2017, før hun ble gravid. Foto: NTB scanpix
NYBAKT MAMMA: Kylie Jenner ble i februar mamma for første gang, og har nå returnert til sosiale medier. Stjernen letter nå på sløret om hvordan graviditeten var. Her under moteuken i New York i februar 2017, før hun ble gravid. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Den 1. februar ble 20 år gamle Kylie Jenner mamma for første gang, og nok en arving til Kardashian-dynastiet var født. Det var etter flere måneder med ville spekulasjoner fra fasens side at hun endelig valgte å avsløre sannheten, i en lang og personlig Youtube-video.

Hun fikk en datter sammen med rapper Travis Scott (25), som de har gitt det omstridte navnet Stormi Webster.

Den lille jenta har rukket å bli over en måned gammel, og Kylie deler til stadighet nye bilder av det lille sjarmtrollet.

Under graviditeten tok 20-åringen en pause fra sosiale medier, men nå er hun tilbake som aldri før. Comebacket kan sies å passe inn i kategorien «mammablogger», og nå har realitystjernen delt en rekke hemmelige detaljer fra graviditeten sin med fansen.

UTE PÅ VIFT: Kylie Jenner og venninnen Jordyn Woods (t.v.) avbildet ute i Los Angeles i helgen, knappe halvannen måned etter Kylies fødsel. Foto: Splash News/ NTB scanpix
UTE PÅ VIFT: Kylie Jenner og venninnen Jordyn Woods (t.v.) avbildet ute i Los Angeles i helgen, knappe halvannen måned etter Kylies fødsel. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Savnet sushi

ABC News er blant mediene som omtaler saken. På Twitter bega Jenner seg ut i en såkalt Q & A - questions and answers - eller spørsmål og svar, som vi ville sagt på godt norsk. Hun har hele 24,9 millioner følgere på mikrobloggnettstedet, og fikk spørsmål i fleng.

Og et knippe heldige fans fikk svar på det de lurte aller mest på. En fan lurte blant annet på hva det verste med å være gravid var.

Da kunne Kylie avsløre at svangerskapet gikk uproblematisk for seg, selv om hun savnet enkelte ting.

«Det var egentlig ingenting som var verst! Kanskje det at jeg ikke fikk spise sushi. Jeg hadde en perfekt opplevelse. Hun beveget seg masse [i magen]», skriver realitystjernen.

Hun kan også avsløre at vesle Stormi er blitt god venn med sin kusine Chicago, Kim Kardashian og Kanye Wests tredje barn, som kom til verden tidligere i år.

20-åringen sår heller ikke tvil om at kjæresten Travis Scott er en god far, og beskriver ham som den aller beste.

De trodde, ifølge Kylie, at de egentlig skulle få en gutt, og ble derfor svært overrasket da de fant ut at de ventet en liten jente. Ser man på Kardashian-familien sammenlagt, får de aller fleste historisk sett jenter.

Jenner kan også avsløre at hun ikke var redd for å føde, etter at en gravid fan spurte om hva hun kunne vente seg:

«Jeg var ikke redd, og det burde ikke du være heller! Vi er jo laget for dette», skriver realitystjernen.

Avslutningsvis avslører superstjernen at hun gleder seg til å se sin lille edelsten vokse, selv om hun ønsker at hun også skal være liten for alltid.

Tilbake i toppform

Dette er første gang Kylie deler noe særlig info om datteren, selv om hun tidligere har delt blant annet et bilde av datterens hånd, og bilder av henne godt pakket inn.

Imidlertid har hun også skrevet på Twitter at Stormi ligner på henne da hun selv var liten.

For noen uker siden viste Kylie også at hun er tilbake i toppform igjen. I flere videoer på sin Snapchat viste hun at hun tilsynelatende er kvitt babyvekten kun én måned etter fødselen. ​

ETTER FØDSELEN: Kylie Jenner viste at hun er tilbake i toppform etter fødselen. Foto: Skjermdump / Snapchat
ETTER FØDSELEN: Kylie Jenner viste at hun er tilbake i toppform etter fødselen. Foto: Skjermdump / Snapchat Vis mer

Og for et par uker siden lettet 20-åringen altså ørlite på sløret overfor fansen sin, og kom med en liten avsløring om datteren sin på Twitter.

«Hvordan går det med Stormi?», spurte en av følgerne hennes. ​

«Hun har det bra. Jeg stirrer fortsatt på henne dagen lang. Hun ser akkurat ut som meg da jeg var liten», svarte den nybakte moren.

Nylig avslørte dessuten Kylie Jenner at hun har fått en helt spesiell barselgave av kjæresten.

i mean.. does it get any better than this?

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

På Instagram-stories publiserte hun bilde av en sort Ferrari, som ifølge The Sun er verdt omkring 11 millioner kroner.

«Barselgave», skrev Kylie til bildet av bilen.

Ifølge People skal realitystjernen ha ansatt flere barnepiker og assistenter som skal hjelpe til med datteren.

- Hun er en fantastisk mor. Veldig omsorgsfull, sa en kilde til nettstedet.

Holdt graviditeten hemmelig

Det var i starten av februar at Kylie Jenner brått bestemte seg for å dele nyheten om at hun hadde blitt mamma for første gang. Det gjorde hun med en lengre tekst på Instagram, i tillegg til en tolv minutter lang video på YouTube.

«Beklager for at jeg har holdt dere i uvitenhet, jeg vet dere er vant til at jeg tar dere med på alle mine reiser i livet. Graviditeten var en jeg valgte å ikke ta foran hele verden», startet hun innlegget med.

​​Videre fortalte hun at hun fikk en vakker og frisk jente den 1. februar, og at hun gledet seg til å fortelle fansen om nyheten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg», skrev hun.

Ryktene om at Kylie var gravid hadde svirret i flere måneder før hun bekreftet babynyheten. Fansen ble spesielt mistenksomme da stjernen, som ellers er svært aktiv i sosiale medier, brått forsvant fra rampelyset.

LES OGSÅ: Derfor vekker Kylies navnevalg oppsikt