Nikki Bella:

Forteller om voldtekt som 15-åring

Den tidligere brytestjerna med rystende avsløring i ny biografi.

RYSTENDE HISTORIE: Nikki Bella hevder hun ble voldtatt to ganger i ungdomsårene. Foto: NTB scanpix
RYSTENDE HISTORIE: Nikki Bella hevder hun ble voldtatt to ganger i ungdomsårene. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Nikki Bella (36), eller Stephanie Nicole Garcia-Colace som hun egentlig heter, ble i 2015 kåret til verdens beste kvinnelige bryter. Hun ble tvunget til å legge opp i fjor, etter flere helseproblemer, blant annet en cyste på hjernen.

Cysten var heldigvis godartet, men lite tyder på at 36-åringen får sitt comeback i ringen. Nå er hun og tvillingsøstera Brie Belle aktuelle med biografien «Incomparable», som handler om livet både i og utenfor wrestlingmiljøet.

I boka kommer det også fram at Bella i ungdomstida ble utsatt for voldtekt - to ganger.

- Skamfull

«Jomfrudommen min ble stjålet fra meg, uten mitt samtykke. Jeg ble voldtatt av en fyr jeg trodde var vennen min, da jeg mistet bevisstheten på en fest», står det i boka, ifølge Us Weekly, som har publisert flere utdrag.

«Jeg hadde drukket for mange øl, og kanskje noen shots av sterkere alkohol, og jeg våknet bare fordi jeg hadde vondt i magen - jeg kom til meg selv, og denne fyren var både oppå meg og inne i meg. Jeg dyttet ham av og løp ut av rommet - han fulgte etter meg ned gangen og spurte meg om dette betød at vi var kjærester. Jeg hadde aldri sett en penis, likevel var jeg fortsatt ikke jomfru», står det videre.

Stian Blipp prøver seg på wrestling i Stian Blipp Show Vis mer

Til People forklarer Bella at hun valgte å gå ut med sin historie, blant annet på grunn av metoo-bevegelsen. Ved å åpne opp om fortida håper hun å kunne hjelpe andre.

- Da det skjedde med meg følte jeg meg så skamfull og jeg skyldte på meg selv. Derfor valgte jeg å holde det hemmelig. Men ved å gjøre dette begynte jeg å miste selvtilliten, sier hun.

Nettstedet skriver også at bryteren som 16-åring ble utsatt for et nytt overgrep. Denne gangen skal hun ha blitt dopet ned av en mannlig collegestudent.

GRAVIDE: Både Brie og Nikki Bella venter barn - og har termin nesten samtidig. Foto: NTB scanpix
GRAVIDE: Både Brie og Nikki Bella venter barn - og har termin nesten samtidig. Foto: NTB scanpix Vis mer

Voldelig far

Tvillingsøstrene forteller også om en røff oppvekst. Faren deres skal ha forlatt familien for en annen kvinne første juledag, da jentene gikk på videregående. Da han innimellom dukket opp, latet han som om alt var som før, noe søstrene skal ha hatt store problemer med å takle.

Det hele skal ha endt med en krangel som eskalerte til å bli fysisk inne på soverommet til Nicole.

«Fra det jeg husker gikk mamma opp i ansiktet til Nicole og Nicole dyttet henne tilbake. Faren min slo Nicole i ansiktet og hun falt inn i gardinene, mens jeg hoppet på ryggen hans for å stoppe ham. Han plukket oss begge opp og kastet oss ut av huset», skriver Brie, ifølge utdraget til Us Weekly.

Dette skal bare ha vært en av flere episoder hvor faren tydde til vold mot jentene.

Tvillingene gravide

Nikki Bella venter nå sitt første barn med forloveden Artem Chigvintsev (37). Også tvillingsøsteren venter barn med sin forlovede, Daniel Bryan (38), som hun også har datteren Birdie (2) med. Søstrene har tidligere avslørt til People at de har termin med bare knappe to ukes mellomrom.

Nikki var tidligere forlovet med en annen wrestlingstjerne - John Cena (43). Han gikk ned på kne i ringen, men paret gjorde det slutt i 2018. De hadde da vært sammen i seks år.

36-åringen trodde derfor at hun aldri skulle få sjansen til å bli mamma.

- Jeg kunne ikke se for meg livet uten å være mor, og å oppleve mirakelet av liv og å oppdra et barn. Jeg er så familieorientert, så det var vanskelig, sa hun den gangen til People.

POPULÆR: Mandy Rose er en yndling i wrestling-miljøet, og underholder sine millioner av følgere. Video: WWE / Rødt Kort. Foto: Mandy Rose. Vis mer

LES OGSÅ: Amanda Bynes innrømmer gravidbløff

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer