HAR KUN EN SØNN: - Jeg skulle gjerne hatt flere barn, men sånn ble det dessverre ikke, har Toralv Maurstad tidligere sagt. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
HAR KUN EN SØNN: - Jeg skulle gjerne hatt flere barn, men sånn ble det dessverre ikke, har Toralv Maurstad tidligere sagt. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.noVis mer

Forteller om tapet av sønnen

Toralv Maurstad mistet sin seks måneder gamle sønn i en slags krybbedød.

SEOGHØR.NO: Den folkekjære skuespilleren Toralv Maurstad (86) og kona Beate Eriksen (52) har vært gift siden 1999, men har aldri fått barn sammen.

Fra ekteskapet til den svenske skuespilleren Eva Henning (93) har Maurstad sønnen Peder. 86-åringen har tidligere fortalt at han og ekskona også mistet en sønn, og i onsdagens episode av «Stjernene på slottet» åpner han seg om tapet.

- Momse kalte vi ham, han var stor og kraftig, og gikk i gåstol allerede etter seks måneder. Og plutselig en dag gikk lyset. Han hadde en kjertel, som de kaller thymuskjertelen. Hvis den ikke slutter å vokse, går lyset. En slags krybbedød, altså, forteller han i TV-programmet, ifølge Dagbladet.

- Det som skjedde videre, var at jeg skulle spille Peer Gynt om kvelden. Det husker jeg var all right, for det er godt å komme bortfra sorgen, sier Maurstad, og utdyper til avisa at da han kom til Mor Åses død i stykket, var det «så vidt jeg klarte det».

I tillegg til sin deltagelse i «Stjernene på slottet», blir Toralv også å se i rollen som Georg Anker-Hansen igjen, i TV 2-såpeserien «Hotel Cæsar», denne høsten.


 
LES OGSÅ: - Toralv ba om å få se Lises pupper etter én dag