ÅPNER OPP: Nicki Bille Nielsen åpner opp om skandalene i en ny TV-serie. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / NTB scanpix
ÅPNER OPP: Nicki Bille Nielsen åpner opp om skandalene i en ny TV-serie. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / NTB scanpix Vis mer

Nicki Bille Nielsen

Forteller om skrekknatten

Fotballprofil Nicki Bille Nielsen snakker ut i nytt TV-program.

Publisert

Skandalene har de siste årene omringet den danske fotballprofilen Nicki Bille Nielsen (32). Han har blitt mer omtalt for utenomsportslige hendelser enn det han har levert på fotballbanen:

I romjula i 2018, var han involvert i en hendelse som kunne fått et betraktelig verre utfall - selv om Nicki Bille ble skutt i armen og pådro seg store skader.

I en ny dokumentar for dansk TV 2, snakker Nielsen ut om hendelsen. Han sier at livet hans tok en feil vending, og kulminerte i nevnte episode.

- Jeg drakk mye, og rømte fra problemene mine. Jeg drakk og tok stoffer nesten hver dag. Det gikk fullstendig galt, faktisk, sier Bille ifølge danske BT.

SUPERSTJERNE: Den amerikanske fotballstjernen Tom Brady har fått nettet til å koke etter at han postet denne videoen på Instagram. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Skutt i armen

Overfor TV 2 forteller Nicki Bille hva som egentlig skjedde. Ifølge 32-åringen, ringte han nødtelefonen med en klar beskjed:

Han var i ferd med å dø.

26. desember 2018 ble han skutt i armen med et jaktvåpen i sin leilighet i København. En av hovedpulsårene ble revet av. Tre personer ble siktet for drapsforsøk, og en av dem soner nå for blant annet å ha vært i ulovlig besittelse av et våpen.

View this post on Instagram

Freddo espresso 👌🏼☕️☀️

A post shared by Nicki Bille (@nickibille14) on

Bille selv fastholder overfor TV 2 at det hele var et uhell. Han mener at det var den oppvekkingen han trengte for å få livet over i et annet spor.

- Det var nære på å ta livet mitt. Men det har også reddet livet mitt, tror jeg, sier Bille.

Sluttet å drikke

Nicki Bille Nielsen har altså hatt en tendens til å havne i uønskede situasjoner utenfor fotballbanen.

I april i fjor ble han dømt til fire måneders ubetinget fengsel - etter å ha vært tiltalt for fem forhold – inkludert våpentrusler, kokainbesittelse og vold mot en dørvakt på byen.

I et intervju på nyåret, fortalte 32-åringen at han har sluttet å drikke alkohol, som han mener har vært roten til mange problemer opp gjennom årene.

- Når jeg drikker har jeg vanskelig for å styre temperamentet mitt, det er der det går galt for meg. Alt det dumme jeg har gjort, har alltid vært i forbindelse med at jeg har vært full. Derfor er det idioti at jeg ikke har gjort noe med det ennå, sier en åpenhjertig Nicki Bille Nielsen til Euroman, gjengitt av danske BT.

32-åringen er for øyeblikket klubbløs. Dansken var som kjent innom Rosenborg i 2013/14-sesongen, etter et lengre opphold i spansk fotball, deriblant Villarreal. Senere har han spilt i Frankrike, Polen og Hellas.

TÅREVÅTT: Det blir følsomt for den populære duoen Jan Thomas og Einar Tørnquist når de drar på fotballkamp i England. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

LES OGSÅ: Røper ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer