Dokumentar om Tiger Woods:

Forteller om sexskandalen

Tiger Woods’ tidligere elskerinne forteller sin historie i ny dokumentar om golfesset.

I FOKUS: Rachel Uchitel forteller om sex-skandalen. Nå kommer dokumentarserien om Tiger Woods' liv, hvor Uchitels historie er viet stor plass. Foto: David Zentz / AP Photo / NTB
I FOKUS: Rachel Uchitel forteller om sex-skandalen. Nå kommer dokumentarserien om Tiger Woods' liv, hvor Uchitels historie er viet stor plass. Foto: David Zentz / AP Photo / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiger Woods' liv på og utenfor golfbanen blir nå portrettert i det som omtales som «en eksplosiv dokumentarserie» på HBO.

TV-kanalen har selv meldt at Tigers tidligere elskerinne Rachel Uchitel (45) vil snakke for første gang i stor skala.

Tiger Woods forhold til nattklubbeieren Uchitel var medvirkende til at ekteskapet til svenske Elin Nordegren røk i 2010.

Dokumentaren som har fått navnet «Tiger», sendes over to episoder, søndag 10. og 17. januar.

Det var National Enquirer som i 2009 publiserte saken om at den da gifte Tiger Woods skulle hatt et seksuelt forhold til nattklubbeieren Uchitel. Det ble starten på et sirkus som varte i flere måneder, hvor flere og flere kvinner sto frem som Tigers påståtte elskere.

Mens skandalen ble rullet opp, krasjet Tiger bilen sin i ruspåvirket tilstand. Skadene i ansiktet hans ble antatt å stamme fra biluhellet, men var i virkeligheten påført ham da Nordegren slo ham i ansiktet med en golfkølle mens hun jaget ham ut av huset.

Saken er blitt karakterisert som «tidenes utroskapsskandale». Sports Illustrateds profilerte reporter Jimmy Traina har omtalt den som «den sykeste sportshistorien i hans levetid».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer