Will Smith:

Forteller om forholdet til sin «ukjente» sønn

Rapperen åpner opp om relasjonen til sin førstefødte.

LETTER PÅ SLØRET: Skuespiller og rapper Will Smith (50) åpner opp om forholdet til sønnen. Foto: NTB Scanpix
LETTER PÅ SLØRET: Skuespiller og rapper Will Smith (50) åpner opp om forholdet til sønnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Hollywood-stjernen Will Smith (50) har skapt seg et verdenskjent navn de siste tiårene, i likhet med kona Jada Pinkett Smith (47).

Etter hvert har også ekteparets to barn, sønnen Jaden (20) og datteren Willow (18), oppnådd stor stjernestatus.

Ett av medlemmene i Smith-familien har det imidlertid vært mer stille rundt. Helt i starten av karrieren sin, da Will spilte hovedrollen i «The Fresh Prince of Bel-Air», fikk han sin første sønn.

Vanskelig tid

Nå har Hollywood-stjernen innrømmet at han har hatt problemer med å komme overens med sin eldste sønn, Trey Smith (26).

Smith fikk Trey i 1992 sammen med sin første kone, Sheree Zampino (51), som i dag heter Sheree Fletcher.

Tirsdag la Smith ut et svært ærlig innlegg på Instagram hvor han beskriver hvordan forholdet til den 26-årige sønnen har vært gjennom årenes løp. Et av bildene viser far og sønn som holder rundt hverandre og smiler.

- Det har ikke alltid vært som dette mellom Trey og meg. Vi slet i mange år etter skilsmissen mellom meg og moren. Han følte seg forrådt og forlatt. Det er en velsignelse å gjenopprette et kjærlig forhold med min vakre sønn, skriver Smith i det rørende innlegget.

Allerede mandag la Trey ut det samme bilde og hyllet faren. Duoen tilbringer for tiden tid sammen i Abu Dhabi under Grand Prix.

- Sparker i gang mandagen med min favorittmann i livet, skriver sønnen.

Mye later til at Trey har et godt forhold til både faren, hans nye kone og sine to småsøsken. Nylig la han nemlig ut et bilde av dem, og delte et åpenhjertig innlegg.

- Endringer er ikke alltid lett. Spesielt ikke når det ikke er på dine premisser. Men endring er nødvendig for å vokse. Selv om jeg ikke visste det da, så har jeg alltid vært omringet av kjærlighet, skrev han.

Saken fortsetter nedenfor.

Datet gift mann

I årene fra 1992 til 1995 var Will Smith gift med Sheree Fletcher, Treys mor, som blant annet kjent fra filmene «Our Journey» og «When the Time Comes». Paret skilte seg først etter at Will og Jada hadde begynt å date, noe sistnevnte har uttalt seg om tidligere.

Jada var tidligere i år aktuell med en ny Facebook-serie, «Red Table Talk», hvor nettopp Sheree var første gjest. I samtalen med ektemannens ekskone, kom det frem at Jada i dag angrer på at hun begynte å date Will mens han fortsatt var en gift mann.

- Jeg forsto meg ikke på ekteskap. Jeg forsto ikke hva en skilsmisse innebar. Jeg burde nok holdt meg unna, fortalte Jada åpenhjertig til Sheree, hvorpå Sheree med en spøkefull tone svarte:

- Tror du?

Saken fortsetter nedenfor.

STORFAMILIE: Will og Jada har to barn sammen. Trey, helt til venstre, fikk Will med ekskona Sheree. Foto: NTB Scanpix
STORFAMILIE: Will og Jada har to barn sammen. Trey, helt til venstre, fikk Will med ekskona Sheree. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det ble etter hvert også tårevått i episoden, da Sheree fortalte om da sønnen Trey kom hjem og snakket om Jada for første gang.

- En dag da Trey kom hjem spurte jeg han: «Hva synes du om frøken Jada?». Han svarte: «Jeg liker henne virkelig godt, mamma».

Denne informasjonen ble for mye for Jada, som begynte å gråte, da Sheree fortalte.

- Herregud, svarte hun med tårer i øynene.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

LES OGSÅ: Ordet dronningen aldri bruker om Meghan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer