Silje Nordnes:

Forteller om forholdet med den hemmelige kjæresten

- Går veldig bra.

LYKKELIG OM DAGEN: I ukens episode av podkasten «Ida med hjertet i hånden» forteller P3-profil Silje Nordnes (34) om forholdet med den nye kjæresten. Her sammen med radio-kollegene Ronny Brede Aase, Markus Neby og Live Nelvik på P3 Gull i november. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
LYKKELIG OM DAGEN: I ukens episode av podkasten «Ida med hjertet i hånden» forteller P3-profil Silje Nordnes (34) om forholdet med den nye kjæresten. Her sammen med radio-kollegene Ronny Brede Aase, Markus Neby og Live Nelvik på P3 Gull i november. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«P3morgen»-programleder Silje Nordnes (34) kunne like før jul bekrefte at hun har fått seg ny kjæreste.

34-åringen har tidligere vært åpen om kjærlighetslivet sitt i radioprogrammet, blant annet om mislykkede stevnemøter og kjærlighetsbrudd. Det var heller intet unntak da hun avslørte at hun hadde funnet kjærligheten på ny overfor radiokollegene Ronny Brede Aase (32) og Markus Neby (27) .

- Det har faktisk skjedd en del ting som jeg tenker at kan være fint å melde om. Første punkt: Jeg har sluttet å snuse. Andre punkt: 12. desember så skal jeg kjøre opp. Jeg har bestilt oppkjøring. Og siste punkt: Jeg har fått meg kjæreste. Jeg er en lykkelig dude, eller «dudette», sa hun under sending.

Siden den gang har Nordnes holdt kortene tett til brystet når det kommer til å avsløre detaljer om forholdet til den hemmelige kjæresten.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Det er ingen tvil om at forholdet med den nye kjæresten til radioprofil Silje Nordnes går bra om dagen. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Det er ingen tvil om at forholdet med den nye kjæresten til radioprofil Silje Nordnes går bra om dagen. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

Åpent og ærlig forhold

Nylig gjestet 34-åringen den ukentlige podkasten til Ida Fladen (33), «Ida med hjertet i hånden», og der kunne hun avsløre at det går veldig bra med kjærligheten om dagen.

På spørsmål fra Fladen om hvordan Nordnes er som kjæreste, svarer hun:

- Jeg er veldig hengiven, jeg gir meg veldig hen, og går veldig «all inn». Det er jo det venner sier til meg, at de kanskje mister meg litt, ihvertfall i begynnelsen. Jeg går veldig inn i det, og ser meg ikke tilbake. Jeg tenker jo fort fremover, og på den måten kan det sikkert være litt mye, tror jeg.

GODE VENNER: Her er Silje Nordnes avbildet sammen med radiokollegene Markus Neby og Ronny Brede Aase. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GODE VENNER: Her er Silje Nordnes avbildet sammen med radiokollegene Markus Neby og Ronny Brede Aase. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Videre forteller den velkjente radioprofilen at hun og kjæresten har et veldig åpent og ærlig forhold til hverandre.

- Jeg har aldri vært så ærlig med noen før, og aldri vært så åpen om alt jeg tenker og føler, så det har vært veldig fint. Men det er jo også skummelt, men når det blir tatt i mot og møtt og man får det samme tilbake, så blir det noe som føles helt spesielt, sier hun i Fladens podkast.

Nordnes har hatt uflaks når det kommer til kjærligheten tidligere. I podkasten avslører hun at hennes første ordentlige forhold, som varte i seks og et halvt år, endte med brudd like før de hadde planlagt å gifte seg.

Det neste forholdet gikk heller ikke veien, og endte med brudd etter leilighetskjøp og oppussing. Likevel har ingen av bruddene skremt Nordnes fra å søke kjærligheten på ny.

Mye humor

Forholdet hun er i nå beskriver hun som annerledes enn de tidligere.

- Vi har det veldig artig og det er veldig mye humor og latter. Mange sier at det vitigste hos en partner er at partneren skal ha god humor, og det er egentlig ikke noe jeg har tenkt på før. Men jeg kjenner at jeg setter veldig pris på at man kan ha det så artig sammen, forteller hun i podkasten.

På spørsmål om hva som fanget interessen til Silje hos den nye kjæresten svarer hun at det var en kombinasjon av flere ting.

- Jeg vet ikke helt hva som i utgangspunktet gjorde at jeg ble interessert, det var vel mer en pakke, hele det inntrykket jeg fikk var det som fanget interessen. Så ble jeg ikke skuffa, og det ble heller bare mer og mer som var bra. Jeg oppdaget stadig nye ting, så det er veldig spennende og artig.

PREMIERE: «Kjendis søker kjæreste» ruller i gang på TV 2 denne uken, og en av kjendisene, Ida Fladen, er ikke bare optimistisk på forhånd. Vis mer

Holdt legningen skjult

I voksen alder har Silje Nordnes flere ganger fortalt åpent om legningen sin, men da «P3morgen»-programlederen første gang innså at hun var lesbisk, hadde hun imidlertid store problemer med å forholde seg til det.

Dette fortalte hun åpenhjertig om i juleboka til =Oslo i 2016. I den personlige teksten til Nordnes kommer det fram at hun skjønte at hun likte jenter en dag i tiende klasse, mens hun satt i klasserommet og så på ei av de andre jentene.

«Tiden etter besto av å fornekte, fornekte, fornekte. Jeg var usikker, og det er naturlig. Det var et så stort brudd med den jeg trodde jeg var» fortalte hun i juleboka.

View this post on Instagram

Ute og lufter hodet. 📸: @faywildhagen

A post shared by Silje Nordnes (@siljenord) on

34-åringen mintes at hun bestandig hadde vært veldig opptatt av gutter og den «klassiske» kjærligheten mellom mann og kvinne. Som tenåring prøvde hun å tviholde på den idéen, og hun fortsatte å møte gutter hun forsøkte å falle for.

I =Oslos julebok røpet radioprofilen at noe til slutt endret seg. Da hadde hun skjult legningen sin i mange år.

«En dag traff jeg ei jente som viste interesse for meg, og jeg fikk følelser for henne. Da ble den delen av meg for stor til å holde skjult. Etter seks år kom jeg ut» fortalte hun i boka.

I et intervju med Avisa Nordland i 2014 sa hun at spesielt ungdomstiden var krevende, men at det å være åpen om legningen sin kan hjelpe andre.

- Følelsen av å skille seg ut kan være vanskelig. Dette opplevde jeg også etter at jeg flyttet fra Hamarøy etter videregående skole. Jeg må til tider minne meg selv på hvordan det var. Jeg får ofte mail fra folk som er i samme situasjon. De sier min åpenhet har hjulpet dem. Det er jo fint, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: Har funnet kjærligheten igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer