Haddy Njie:

Forteller om alvorlig syk mor

I et innlegg på Facebook skriver NRK-programleder Haddy Njie at moren hennes ble plutselig og alvorlig syk i august.

ÅPENHJERTIG: Grunnet morens sykdom har Haddy Njie satt alle oppdrag på vent fram til jul. Foto: Audun Braastad/NTB
ÅPENHJERTIG: Grunnet morens sykdom har Haddy Njie satt alle oppdrag på vent fram til jul. Foto: Audun Braastad/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et innlegg på Facebook fredag ettermiddag skriver NRK-programleder Haddy Njie (41) at moren hennes, Mona Bryhni (65), er alvorlig syk. Som følge av morens sykdom har 41-åringen satt alle oppdrag og aktiviteter på vent fram til jul.

«Takk til alle som tar kontakt om boken min, og beklager at jeg ikke har svart. Frem til jul kommer jeg ikke til å gjøre så mye annet enn å være sammen med de jeg er aller mest glad i. I august ble mamma plutselig og alvorlig syk», skriver hun i Facebook-innlegget.

Njie ga i høst ut boken «Om 101 ting å lage sammen med barna», men boklanseringen er utsatt.

«Rollene er snudd. Nå er det vi som passer på mamma. Vi forsøker å gjøre det like samvittighetsfullt som hun alltid har tatt vare på oss. Derfor har alt annet måttet vike. Blant annet boklansering. Mamma er, som alle som kjenner henne vet, sterk som en bjørn. Det går stadig fremover. Jeg er uendelig takknemlig», skriver Njie videre.

Se og Hør har fått tillatelse til å gjengi Haddy Njies innlegg. Hun har ingen ytterligere kommentarer utover innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.