Forteller alt til Oprah

Popdronningen snakker ut om adopsonsbråket. Hos Oprah.

SNAKKER UT: Madonna tar bladet fra munnen i Oprahs sofa. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Madonna tar bladet fra munnen i Oprahs sofa. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Madonna har fått mye pepper etter at hun adopterte lille David Banda fra Malawi. Nå forteller superstjernen sin versjon av adopsjonssirkuset til Oprah Winfrey.


- Dere har lest overskriftene, hørt ryktene og sett bildene. Nå, for første gang, snakker Madonna ut og forteller sin versjon av adopsjonssaken, står det på Oprahs hjemmeside.


LES OGSÅ: Dette sa Trine Grung i Oprahs sofa


Tidligere denne uken gikk Davids far, Yohane Banda, ut med påstanden om at han ikke visste at adopsjonen innebar at Madonna ville gjøre hans sønn til hennes egen. Nå får Madonna støtte av myndighetene i Malawi, som hevder Banda visste nøyaktig hva adopsjonen gikk ut på.


- Vi forklarte hver detalj og Madonna forklarte selv sine intensjoner for dommeren og i Bandas nærvær. Han fikk flere ganger i retten spørsmål om hvorvidt han forstod hva som skjedde, og det sa han at han gjorde, sier Penson Kilembe til nyhetsbyrået Reuters,


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer