Førte statistikk over familielivet

Finanskjendisen synes det er greit å ha fakta på bordet.

FIN BALANSEGANG: Christian Ringnes ved å sjonglere både jobb og familieliv. Her ved åpningen av Clairon Collection Hotel Folketeateret i 2009. Foto: Stella Pictures
FIN BALANSEGANG: Christian Ringnes ved å sjonglere både jobb og familieliv. Her ved åpningen av Clairon Collection Hotel Folketeateret i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Millionær, eiendomsguru og Oslo-venn Christian Ringnes (56) er en mann med mange jern i ilden. Som administrerende direktør i Eiendomsspar og innehaver av verdens største småflaskesamling er han rimelig opptatt, eller "busy" som han selv sier.

Men Ringnes tror ikke at de tre barna som han og kona Denise (50) har sammen har merket stort til at han har vært mye på farten. Han har nemlig sørget for å sette av tid til Isabelle (22), Anette (20) og Christian (18) mens de har vokst opp. Og man kan nok si at Ringes' oppdragelsesplan er en siviløkonom verdig.

- Jeg førte veldig nøye statistikk på dette. Hvis ikke glir jo ting veldig fort ut, forteller han til Dagbladet Søndag.

Eiendomsmillionæren måtte tross alt ty til visse midler for å få familelivets kabal til å gå opp. Frem til barna ble tenåringer prøvde han å få med seg familiemiddagen hver dag - og heller arbeide mer etterpå. Og selv om statistikken skyldtes hensynet til barna, var den nok også en fin hjelp for Rignes selv.

- Det er alltid kona som sier at man er for lite hjemme. Da er det greit å ha fakta på bordet, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Festet til klokken ti om morgenen.