HOLDER SAMMEN: Ane er sammen med kjæresten Sjur Miljeteig innimellom slagene på lerretet. I år tilbringer hun julen hos bestemoren på Ringebu. Foto: Se og Hør, Geir Egil Skog
HOLDER SAMMEN: Ane er sammen med kjæresten Sjur Miljeteig innimellom slagene på lerretet. I år tilbringer hun julen hos bestemoren på Ringebu. Foto: Se og Hør, Geir Egil SkogVis mer

Fortapt på flyplassen

Skuespilleren Ane Dahl Torp var sekunder fra å miste filmfestivalen i Cannes.

Måtte få hjelp!

SEHER.NO: Amanda-prisvinneren Ane Dahl Torp (31) begynte å gråte da hun rotet seg bort på Charles de Gaulle-flyplassen i Paris i mai. Hun var på vei til filmfestivalen i Cannes i Frankrike for å promotere filmen "Uro".

Etter å ha mistet første flyet dagen før festivalen, var hun kun en hårsbredd fra å miste det andre morgenen etter...

Måtte få hjelp
- Flyet mitt stod ikke oppført på tavla, og alle køer var endeløse. Jeg kom til at jeg egentlig ikke liker å reise, jeg synes det er vanskelig når folk ikke skjønner hva jeg sier. Følte meg svært lite verdensvant, må jeg si, sier den bereiste filmskuespilleren til Dagbladet.

31-åringen fortsatte jakten på riktig flyutgang, men sier til avisen at hun mistet alt mot. I kaoset møtte hun allikevel på en reddende engel, en kvinnelig flyplassansatt.

- "You must fight", sa hun. Det var som i en romantisk komedie. Jeg sloss meg gjennom køen og rakk flyet, fortsetter Ane til avisen.

SEHER: Stolt av nakenscenen, Gla'jazz for søte Ane

Jul med bestemor
Den blonde skuespilleren er ferdig med innpillngen av NRK-serien "Kodenavn Hunter" i januar. Deretter venter filmen "Lunsj" og oppfølger til NRK-serien. Men først tar Ane juleferie hos bestemoren på Ringebu. Planene for nyttårsferingen er ennå ikke klare...

- Jeg står som regel uten tilbud. Har alltid lusket rundt i utkanten av sånne vennegjenger. Men nå er jeg jo 30, så det er ikke så farlig å stå uten tilbud på store festdager, forklarer hun til Dagbladet.

Kanskje det bli hjemmefest med kjæresten Sjur Miljeteig?