Zara Larsson:

- Fortapt og umotivert

Popstjernen sier hun ikke klarer å komme seg ut av sengen.

TØFF TID: Popstjernen Zara Larsson deler åpent om det tøffe året. Foto: Xavier Collin/ Image Press Agency/ Splash News / NTB
TØFF TID: Popstjernen Zara Larsson deler åpent om det tøffe året. Foto: Xavier Collin/ Image Press Agency/ Splash News / NTB Vis mer
Publisert

De fleste har nok kjent på at dette året har vært tøft på mange vis som følge av coronaviruset og alt som har fulgt med av sosiale distanseringsregler, sykdom og tiltak.

En som har fått kjenne på at det har gått utover den mentale helsen er den svenske artisten Zara Larsson (23).

I et ferskt innlegg på Instagram-profilen sin åpner hun seg om det tøffe året til sine over seks millioner følgere.

Stolt over å komme ut av senga

23-åringen starter innlegget med å fortelle at hun har ligget i sengen og sovet hele dagen.

«Da jeg til slutt kom meg ut av rommet mitt, hadde sola allerede gått ned. Ikke at det er slik at du ser den så mye på denne tiden av året uansett hvis du bor nord», starter hun innlegget med.

For å få noe ut av dagen forklarer popstjernen at hun ønsket å føle seg bra, før hun skulle returnere til senga igjen. Derfor bestemte hun seg for å ta på seg et pannebånd.

«Jeg er faktisk stolt av meg selv for å komme meg ut av senga i dag, for noen dager klarer jeg det ikke. Jeg orker ikke bry meg om å spise, vaske rommet mitt, svare på tekstmeldinger eller samtaler og andre ting som skal være enkelt. Dette året har vært så vanskelig for meg mentalt», fortsetter hun.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Fortapt og umotivert

Videre beskriver Larsson at hun har følt og føler seg fortapt og umotivert, som om hun ikke har et formål lenger.

«Jeg vet at jeg ikke er den eneste som føler meg slik. Det er greit å ligge i senga noen ganger, men bare ikke for lenge. La oss få på oss pannebånd i 2021 og gå ut for å se sola. Håper alle har en veldig fin ferie. Glad i dere», avslutter hun innlegget med.

IKKE DEN ENESTE: Popstjernen mener at det er flere som kan kjenne seg igjen i det hun selv føler på om dette året. Foto: JEN LOWERY / SPLASHNEWS.COM / NTB
IKKE DEN ENESTE: Popstjernen mener at det er flere som kan kjenne seg igjen i det hun selv føler på om dette året. Foto: JEN LOWERY / SPLASHNEWS.COM / NTB Vis mer

Det åpenhjertige innlegget har allerede rukket å få nesten 200 000 likerklikk, og i kommentarfeltet renner det inn med støtte til stjernen.

Det er tydelig at flere kjenner seg igjen i det Larsson skriver, blant andre «Hjem til jul-»stjernen og artist Felix Sandman (22) som skriver følgende:

«Hører deg».

22-åringen lettet selv på hjertet for kort tid siden, og fortalte åpenhjertig om hvordan han hadde tatt tak i problemene sine under pandemien.

STJERNELOOK: Se og Hørs skjønnhetsekspert Cecilie Krogh viser deg hvordan du kan se ut som Zara Larsson. Video: Cecilie Krogh Vis mer

Tidligere har det imidlertid vært kjærlighetslivet til den svenske popstjernen som har skapt overskrifter, spesielt da det ble slutt med den britiske modellen Brian Whittaker i fjor høst.

I august kunne derimot Larsson røpe at hun hadde funnet kjærligheten på ny. Det bekreftet hun overfor VG.

- Det er ganske nytt og jeg er kjempeforelsket, sa hun til avisen.

Popstjernen ønsket imidlertid ikke å avsløre hvem hennes utkårede er, men kunne meddele at det er noen i musikkbransjen.

- Vi har kjent hverandre lenge. Jeg har alltid vært ganske offentlig om mine forhold, men nå føler jeg ikke at jeg trenger å bevise kjærligheten for hele verden. Vi er veldig glade, fortsatte hun.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

Røpet krav

Larsson har tidligere vært klar på hva slags type kjæreste hun ønsker seg. Det kom frem da hun gjestet «Skavlan» tidligere i år.

- Hvis jeg skal treffe noen så er det nesten slik at jeg vil date noen som jeg vil gifte meg med, selv om jeg er veldig ung, sa hun den gangen.

Hun utdypet at hun ikke ville prioritere å date noen hun ikke så noen fremtid med.

- Da sier vi gifte oss og få barn. Hvorfor skal jeg date noen, selv om jeg er 22, som jeg ikke vil gjøre det med? Det er slik jeg tenker. Jeg er selektiv med mennesker, og når jeg så møter noen, går det veldig raskt, og da blir jeg forelsket i løpet av et sekund, sa hun videre.

LES OGSÅ: Avslører oppsikts-vekkende detalj

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer