- Fortalte TV 2 at jeg ville trekke meg

«Jakten»-frieren hadde bare lyst til å sette seg i en taxi og dra rett på hotellet.

SJEKKER DAMER PÅ TV: André Olsen er en av fire bønder som i høst leter etter kjæreste på TV 2. Her er han avbildet sammen med de ti frierne han plukket ut til speed-date. Nå har han fire igjen. Foto: TV 2
SJEKKER DAMER PÅ TV: André Olsen er en av fire bønder som i høst leter etter kjæreste på TV 2. Her er han avbildet sammen med de ti frierne han plukket ut til speed-date. Nå har han fire igjen. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» ble det klart at Merethe Vikan (33) var den som ble sendt hjem fra TV-bonden André Olsens friergjeng. Vikan fikk med det mye oppmerksomhet fra TV-seerne ettersom en av frierne til Åge André Olsen allerede hadde trukket seg, slik at han slapp å ta et valg denne gangen.

På TV var det tydelig at «Jakten»-frieren som denne gangen ble sendt hjem, tok nyheten svært fattet. Det som derimot ikke kom frem, var at hun allerede hadde snakket med André, samt produksjonsselskapet og TV 2 om muligheten til å reisen hjem allerede før valget.

- Det var ting som ble sagt og gjort som man ikke fikk se på TV, men det er jo bare sånn det er. Settingen var veldig intens, alt av følelser ble forsterket, forteller Merethe, som derfor tok «Jakten»-bonden til side for å fortelle hva hun virkelig mente.

- Jeg hadde bestemt meg for at jeg ville hjem, og tok ham til siden og sa at jeg ville trekke meg. André mente at jeg ikke burde gjøre det, og da ble jeg usikker igjen. Jeg snakket med TV 2 også, jeg gikk runder med meg selv underveis. Jeg hadde bare lyst til å sette meg i en taxi og dra til hotellet, forklarer 33-åringen.

Hun synes det er synd at ingenting av dette ble vist på TV.

- Ingenting av det ble vist, og det synes jeg er dumt, ja. Etter samtalen jeg hadde med André og TV 2 hadde jeg en følelse av at jeg måtte reise hjem. Men hvis jeg hadde blitt spurt om jeg ville være med videre, hadde jeg sagt nei.

Merethe Vikan mener nemlig at den rette kjemien mellom henne og TV-bonden ikke var helt til stede.

- Vi hadde ikke passet sammen, vi har nok litt forskjellig syn på hvordan et forhold skal være. Vi hadde nok mer en «vennekjemi». Han var ikke noe kjæresteemne, og det tror jeg ikke at han mente om meg heller, forteller hun til Seher.no.

Det har ikke lyktes Seher.no å komme i kontakt med informasjonsansvarlig for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Katrine Wergeland.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Jakten-frier i retten for sms-sjikane