Margot Robbie:

Fortalte om verdens pinligste Obama-møte

Margot Robbies brøt ut i latterkrampe på «The Ellen Show» da hun fortalte om møte med ekspresidenten.

KORT SHORTS: Mannen til Margot Robbie angret senere på klesvalget den dagen. Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det var på «The Ellen DeGeneres Show» at Margot Robbie (27) først avslørte den hysterisk morsomme historien om hva som skjedde henne og mannen under bryllupsreisen deres.

FLOTT PAR: Margot Robbie og ektemannen Tom Ackery. Foto: NTB Scanpix
FLOTT PAR: Margot Robbie og ektemannen Tom Ackery. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i desember 2016 at hun og ektemannen Tom Ackerley (27) befant seg på et luksushotell på Tahiti da de helt uventet, plutselig befant seg på treningssenteret med noen helt spesielle gjester.

- Korte shorts

Ifølge gjenfortellingen i Huffington Post var Robbie og Ackerley ikke kledd for anledningen da de til sin store forskrekkelse fant ut at Ellen DeGeneres og kona Portia de Rossi også deltok i treningstimen de hadde meldt seg på.

Det ble spesielt pinlig siden ektemannen til Robbie hadde tatt på seg sin aller korteste shorts.

- Tom tok på seg sine gamle treningsshorts, og de er bitte små, fortalte Robbie.

- De er kjempekorte, og han hadde ikke noe under. Da han slang seg på sykkelen sa jeg, «Wow, skal du ha på deg de der?» Man kan se alt - og han svarte: «Men hvem kommer vi til å møte på her?».

- Selveste Obama

Og som om ikke det var pinlig nok å møte DeGeneres og kona, får de plutselig nok en introduksjon de aldri, i sine villeste fantasier, hadde kunnet forestille seg.

HAR DU SETT? Hvem skulle tro man kunne møte på Obama på treningssenteret? Foto: NTB Scanpix
HAR DU SETT? Hvem skulle tro man kunne møte på Obama på treningssenteret? Foto: NTB Scanpix Vis mer

For der, på samme treningssenter, står selveste Barack Obama.

- Det hele var så absurd, fortsetter Robbie, og forteller om hvordan ektemannen slet aller mest med sine korte shorts.

I timen de hadde meldt seg på skulle det nemlig strekkes, tøyes og bøyes, og der sto hennes ektemann i sine korte, vide shorts. Det endte til slutt med at han la et håndkle foran skrittet.

- La seg på gulvet

DeGeneres fortsetter og demonstrerer for sine gjester hvordan mannen til Robbie lå på gulvet i ulike strekkøvelser i sine korte shorts så både hun, kona og Obama hadde fritt innsyn til hans edlere deler.

Robbie, som for tiden er aktuelle i filmen «I, Tonya», der hun portretterer den utskjelte kunstløpdronningen Tonya Harding, fikk totalt latterkrampe da hun fortalte historien, som DeGeneres avsluttet med nok en pinlig hendelse.

MØTTE ROBBIE: Ellen DeGeneres og kona Portia De Rossi fikk seg en god latter da de så Robbies ektemann. Foto: NTB Scanpix
MØTTE ROBBIE: Ellen DeGeneres og kona Portia De Rossi fikk seg en god latter da de så Robbies ektemann. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Rosa shorts

- Da vi fikk tilbake det vaskede tøyet vårt oppdaget vi at det ikke var vårt, sier talkshow-vertinnen, og demonstrerer at hun holder opp noe.

- Men jeg skjønte fort hvem det var sitt da jeg fant en liten, rosa shorts oppi der.

DeGerenes kunne avsløre at Obama var på Tahiti for å skrive bok, og at de trente sammen med ham hver dag på luksushotellet.

Hun kunne også bekrefte at Obama er stor fan av Robbie, før hun til slutt overrakte Robbie en gave - et par store shorts med innlegg som hun kunne gi til mannen sin.

LES OGSÅ: Margot Robbie spiller Tonya Harding i ny film.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer