Fortalte ikke mannen at hun sluttet på p-piller

Da ble det barn for Amanda Holden.

LURTE MANNEN: Amanda Holden sluttet på p-piller uten å si det til ektemannen Chris Hughes. Da ble hun gravid med datteren Hollie.. Her er de sammen med eldstedatter Lexi. Foto: Splash News/ All Over Press
LURTE MANNEN: Amanda Holden sluttet på p-piller uten å si det til ektemannen Chris Hughes. Da ble hun gravid med datteren Hollie.. Her er de sammen med eldstedatter Lexi. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Britain's Got Talent»-dommeren Amanda Holden (42) var i januar i fjor gjennom en dramatisk opplevelse, da datteren Hollie ble født.Både mor og barn var nær ved å dø under den svært dramatiske fødselen. Den britiske TV-personligheten ble fraktet blødende til intensivavdelingen i all hast, og det nyfødte barnet ble umiddelbart lagt i respirator. Etter tre dager var heldigvis begge på bedringens vei.Nå avslører Amanda nye detaljer rundt graviditeten. I et intervju med bladet OK! forteller Holden at hun lurte ektemannen, Chris Hughes, til å få barn.Holden sluttet nemlig på p-piller uten å si ifra til ektemannen. Det førte til graviditet. TV-dommeren mener imidlertid at det var det rette å gjøre, etter å ha vært gjennom en spontanabort i 2010. Året etter var hun også gravid, men sønnen Theo var dødfødt.- Jeg skal være ærlig, det jeg gjorde var utspekulert. Men det var den eneste måten jeg tenkte jeg kunne stoppe alt det vonde som hadde skjedd. Jeg har alltid vært en problemløser, og jeg visste hva som ville fikse alt, sier hun ifølge Contactmusic.com.Chris ble naturlig nok sjokkert da han fant ut at Amanda var gravid igjen.- Han var i sjokk. Jeg tror ikke han klarte å forstå det. Men i etterkant har han sagt til meg at han er veldig glad for at jeg gjorde det.Amanda og Chris har i tillegg til Hollie datteren Lexi (7).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer