- Fort gjort å såre hverandre

Eva Weel Skram innrømmer at det er utfordrende å jobbe så tett på ektemannen Thomas Stenersen.

SPELLEMANN: Eva Weel Skram (26) og ektemannen Thomas Stenersen (29) var lørdag nominert for «beste popgruppe» for sin duo «Eva and the Heartmaker» under «Spellemann 2011» på Folketeatret, men mottok ingen pris denne gang. Foto: Stella Pictures
SPELLEMANN: Eva Weel Skram (26) og ektemannen Thomas Stenersen (29) var lørdag nominert for «beste popgruppe» for sin duo «Eva and the Heartmaker» under «Spellemann 2011» på Folketeatret, men mottok ingen pris denne gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Eva Weel Skram (26) og ektemannen Thomas Stenersen (29) var forrige helg  nominert til «beste popgruppe» for sin duo «Eva and the Heartmaker» under Spellemann 2011 på Folketeatret i Oslo.

Selv om det ikke ble noen pris å hente hjem for ekteparet, har de to oppnådd stor suksess med sin musikk de siste årene.

På den røde løperen før prisutdelingen fortalte Eva hva hun mener om å være gift med sin aller nærmeste kollega.

- Vi har det jo helt perfekt. Vi får være sammen hele tiden og reise rundt og spille og finne på ting. Samtidig startet vi med Eva and the Heartmaker med en gang vi ble kjent med hverandre, og da ble vi sammen også. Vi har aldri vært kjærester uten å ha dette prosjektet, så jeg vet ikke hvordan det hadde vært heller. Jeg føler meg veldig priviligiert med at vi får vært så mye sammen med så mange reisedager vi har i løpet av et år, sier Eva som giftet seg med sin Thomas i 2008 til Seher.no.

Sogndalsjenta innrømmer samtidig at det kan være utfordrende å jobbe så tett på hverandre som ektepar.

- Ja, man er ofte litt mer ærlig. Man må prøve å begrense seg litt og tenke litt nøye over hvordan man skal gi tilbakemeldinger. For eksempel hvis man jobber med en låt og det er noe man ikke liker, er det veldig fort å bare bryte ut med å si at man hater det.


Og ifølge artisten har ekteparet måttet jobbe med å være mer varsomme med tilbakemeldingene de gir hverandre under samarbeidet.

- Det er veldig fort gjort å såre noen som du kjenner veldig godt i motsetning til om man hadde jobbet med en helt ukjent person. Da hadde man ikke gjort det. Da hadde man vært mer forsiktig. Det har vi jobbet litt med. Det fungerer egentlig veldig bra. Det er det å knekke den koden. Det må være en balanse der, sier Eva Weel Skram til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kom på Spellemann i kjole til 200 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer