<strong>TREKKER SEG TILBAKE:</strong> Etter flere aktive år på sosiale medier er det nå over og ut for Channing Tatum. Her avbildet med kjæresten Jessie J tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
TREKKER SEG TILBAKE: Etter flere aktive år på sosiale medier er det nå over og ut for Channing Tatum. Her avbildet med kjæresten Jessie J tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Channing Tatum:

Forsvunnet fra sosiale medier

Channing Tatum røper hvorfor han ikke vil være på sosiale medier fremover.

Publisert

Den amerikanske skuespilleren Channing Tatum (39) har i likhet med mange andre kjendiser vært svært aktiv i sosiale medier de siste årene.

Han har delt alt fra kjærlighetserklæringer og skilsmissekunngjøring til nakenbilder, men nå er det over og ut for Tatum, som har over 17,4 millioner følgere på Instagram.

Forrige uke skrev han nemlig på profilen sin at han dropper sosiale medier.

Slettet Instagram

- Jeg kommer til å ta en pause fra sosiale medier en liten stund. Jeg har prøvd å bli inspirert og skape ting igjen. Og for å være helt ærlig har jeg ikke følt meg særlig kreativ de siste årene, skriver han, og fortsetter:

- Jeg skal nå gå og bare leve i nuet en liten stund, og skru av telefonen.

Videre forklarer stjernen at han antakelig vil komme tilbake på et tidspunkt, men skriver at hvis han gjør det, vil han ha et klart mål om hvorfor han er på sosiale medier og være klar over hva han deler.

- Elsker dere. Ses etter en stund, skriver han avslutningsvis.

Stjernen har i ettertid slettet både Instagram- og Twitter-profilen sin.

LIL MIQUELA: Instagram-profilen til Lil Miquela virker som en hvilken som helst annen influensers Instagram; daglige oppdateringer med bilder og stories, sponsede innhold og såkalte inspo-bilder. Men en ting skurrer; jenta er ikke ekte. Vis mer

Støttet kjæresten

Channing Tatum har som sagt brukt Instagram til å dele flere beskjeder med fansen sin. Han fikk blant annet mye oppmerksomhet etter at kjæresten, sangstjernen Jessie J (31), åpenhjertig fortalte om at hun ikke kunne få barn.

- For fire år siden ble jeg fortalt at jeg ikke kan få barn. Det er OK, jeg skal ha barn, stol på meg. Da legen min fortalte det, var reaksjonen min: «Oh hell nooooooo», sa artisten fra scenen i Royal Albert Hall i London i november.

Fansen hyllet Jessie J, eller Jessica Ellen Cornish som hun egentlig heter, i form av applaus.

Til stede i salen var også Channing Tatum, som heller ikke lot den personlige avsløringen gå ubemerket hen.

- Denne kvinnen åpnet nettopp opp hjertet sitt fullstendig på scenen i Royal Albert Hall. De som var til stede var vitne til noe helt spesielt. Wow, skrev han på Instagram.

Skilsmisse

Channing var tidligere gift med skuespilleren Jenna Dewan (38) - som han også har datteren Everly (6) med - før de gikk fra hverandre i fjor. Også skilsmissenyheten ble delt på Instagram.

- Vi har kjærlig valgt å skille lag. Vi ble dypt forelsket for mange år siden, og har hatt en magisk reise sammen. Ingen ting har forandret seg ved hvor mye vi elsker hverandre, men kjærlighet er en fin reise som tar oss forskjellig veier akkurat nå, skrev Tatum.

<strong>SKILTE SEG:</strong> Eksparet Channing Tatum og Jenna Dewan så alltid svært forelsket ut når de ble avbildet på offentlige arrangementer. Foto: Chris Pizzello / INVISION
SKILTE SEG: Eksparet Channing Tatum og Jenna Dewan så alltid svært forelsket ut når de ble avbildet på offentlige arrangementer. Foto: Chris Pizzello / INVISION Vis mer

Videre sto det at det ikke var noe dramatisk ved det hele, bare to bestevenner som hadde kommet til en avgjørelse om at det var på tide å gi hverandre rom, og hjelpe hverandre med å leve så gode liv som mulig.

- Vi er fortsatt en familie, og vil for alltid være dedikerte foreldre for Everly, sto det videre.

STILSKIFTE: Skuespiller Channing Tatum, blant annet kjent fra «Magic Mike», har den siste tiden gjennomgått et dramatisk stilskifte. Det faller ikke helt i smak hos alle. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer Vis mer

Norgesbesøk

Etter at superstjernens besluttet å logge av sosiale medier forrige uke, benyttet han tiden til å reise på en aldri så liten Norgestur - til stor glede for 19 år gamle Sofie Hopen Landøy.

Mens hun var på jobb på Værlandet gjesthavn fredag, dukket nemlig Hollywood-stjernen plutselig opp.

19-åringen la merke til den amerikanske aksenten til Tatum, men tenkte at han så ut som en «Channing Tatum look-alike». Hopen Landøy og venninnen, som også jobber på gjestehavnen, bestemte seg for å søke etter bilder av stjernen på Google - og det var da de forsto at det faktisk var ham.

<strong>STJERNEMØTE:</strong> Fredag dukket Channing Tatum opp i Norge - igjen. Det ble et spesielt besøk for 19 år gamle Sofie Hopen Landøy. Foto: Privat
STJERNEMØTE: Fredag dukket Channing Tatum opp i Norge - igjen. Det ble et spesielt besøk for 19 år gamle Sofie Hopen Landøy. Foto: Privat Vis mer

Da det omsider gikk opp for 19-åringen hvem hun skulle lage maten til, var det vanskelig å konsentrere seg. Hun fortalte at det var en svært spesiell opplevelse å få både lage maten og servere skuespilleren.

- Han bestilte en Jack Daniels- burger, og da jeg leverte den forsøkte jeg å holde meg profesjonell. Men så måtte jeg bare spørre om et bilde, sa hun lattermildt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Mistet alle Instagram-følgerne sine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer