BANKET KONA: Terrence Howard banket opp kona Lori McCommas i 2001. Her er hele familien deres samlet. Foto: Stella Pictures
BANKET KONA: Terrence Howard banket opp kona Lori McCommas i 2001. Her er hele familien deres samlet. Foto: Stella PicturesVis mer

Forsvarte Brown - var selv konebanker

- Han var en av de eneste som forsvarte Chris Brown.

SEHER.NO: Da det stormet som verst rundt Chris Brown etter voldsepisoden mot kjæresten Rihanna, var det ikke mange som viste ham sin støtte. Men skuespiller og musiker Terrence Howard (39) trådte forståelsesfullt til.

- Terry var en av de ensomme ulvene som stilte i Chris Browns forsvar, da han uttalte "Sånn er livet", skriver nettstedet Dlisted.com.

Utsagnet fikk forutsigbart nok mediene til å grave i fortiden hans. Og det som ble funnet, var ikke godt nytt for Howard.

Han hadde nemlig ifølge en politirapport banket opp sin egen kone Lori McCommas i 2001.

Howard hadde i en telefonsamtale truet med å skade sin kone dersom hun la på, eller lot være å vise han respekt. Det fikk McCommas til å ringe 911, skriver The Smoking Gun.

39-åringen skal deretter ha reist til offerets hjem og begynt å slå inn døren. McCommas rømte ut bakveien, men Howard skal ha fått fatt i henne, og slått henne med knyttet neve to ganger i ansiktet.

- Jeg brøt ned døren og slo kona mi, sa Howard da en politikonstabel ankom åstedet, står det i politirapporten.
Skuespilleren ble senere siktet for overfall, trusler, trakassering og forfølging.

Dermed viste det seg at 39-åringen kanskje ikke var av den beste støtten Chris Brown kunne få, etter den vanskelige tiden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Brown: - Jeg er trist og lei meg