Kendall Jenner:

Forsvares av moren etter fest-slakt

Fansen er ikke fornøyde med måten Jenner-søsteren valgte å feire bursdagen sin.

BURSDAG: I år valgte Kendall Jenner å slå årets Halloween-fest sammen med sin egen bursdag. Dette skapte reaksjoner hos fansen. Foto: Stephen Lovekin / WWD / Shutterstock / NTB
BURSDAG: I år valgte Kendall Jenner å slå årets Halloween-fest sammen med sin egen bursdag. Dette skapte reaksjoner hos fansen. Foto: Stephen Lovekin / WWD / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den nest yngste Kardashian/Jenner-søsteren, Kendall Jenner (25), har nå fått heftig kritikk etter helgens kombinerte Halloween- og bursdagsfeiring. Det melder blant annet Buzzfeed.

Dette er ikke første gangen reality-familien får refs for sin oppførsel under pandemien. Forrige uke reagerte fansen på en annen begivenhet familien feiret, nemlig Kim Kardashians 40-årsdag.

Men denne gangen er det altså Kendall Jenner sin tur ut i ilden. Fansen kommer med sterk kritikk av hvordan hun og mange andre offentlige personer behandler coronapandemien.

USA er et av de landene som har blitt hardt rammet av pandemien, og i skrivende stund har over 230 000 personer gått bort som følge av viruset. De siste 14 dagene har det blitt registrert over én million nye tilfeller i landet, noe som har ført til innstramminger i flere av delstatene.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Sterke reaksjoner

Helgens festiviteter, som fant sted på en takterasse i Hollywood, gikk heller ikke ubemerket hen hos fansen. Nå raser fansen mot Kendall Jenner for å tilsynelatende ha ignorert smittevernreglene, og for å ha prøvd å skjule festen for offentligheten.

Kjendisene blir også kritisert for å fronte bruk av munnbind på sosiale medier, men at de likevel ignorerer smittevernregler i festsammenheng.

En Twitter-konto skriver: «Alle disse kjendisene fremmer munnbindbruk og sosial distansering, men dukker likevel opp på Kendall Jenners fest.»

Det er flere kontoer som understreker den manglende bruken av munnbind, og deler flere bilder som vekker oppsikt.

En Twitter-bruker skriver: «Kendall Jenner hadde virkelig en stor fest med kjendiser uten munnbind, midt oppi en pandemi», og legger til at festen hadde en «null sosiale medier»-regel sånn at ingen skulle finne ut om det.»

En rekke bilder fra festen har likevel funnet veien ut på verdensveven, og Kendalls lillesøster Kylie var blant dem som delte flittig fra festen på Instagrams historiefunksjon.

En annen Twitter-konto peker på at servitørene gikk med munnbind, men at det samme påbudet tilsynelatende ikke gjaldt for gjestene - og kanskje spesielt ikke for bursdagsbarnet.

I motsetning til de fleste andre Kardashian/Jenner-festene, ble stjernene bedt om å ikke legge ut noen bilder på sosiale medier - i form av en oransje lapp:

Flere kjente fjes var til stede under feiringen. Søstrene Kim (40), Kourtney (41) og Kylie (23) deltok på bursdagsfeiringen sammen med Justin Bieber (26), The Weeknd (30), og artistene Jaden Smith (22) og Doja Cat (25).

Jenner-søsteren var heller ikke alene om å få kritikk, for det var spesielt ett kostyme som fanget fansens oppmerksomhet.

Jaden Smith blir nemlig sett på noen av bildene iført en oksygenmaske, noe som ikke falt i smak hos fansen.

«Jaden Smith kledde seg virkelig ut som en covid 19-pasient til Halloween» skriver en Twitter-bruker, og understreker at Jaden ikke bare ble med på festen, men også gjorde narr av coronasituasjonen.

Videre skriver Twitter-kontoen at moren og tanten hennes lider av astma, og har blitt akutt-innlagt på sykehuset for å få tilgang til oksygen. Hun legger også til at det er «ubeskrivelig motbydelig».

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Veldig ansvarlige

Verken Kendall Jenner eller Jaden Smith har i skrivende stund kommentert den krasse kritikken. Derimot har Kendalls mor og manager, Kris Jenner (64), gått i datterens forsvar.

I et intervju hos SiriusXMs «Andy Cohen Live» forklarte moren at de hadde vært ansvarlige så langt som det hadde latt seg gjøre. Det melder Us Weekly.

- Alle testet seg før de gikk inn døra og de måtte vente omtrent en halvtime til testsvarene kom inn, fortalte Jenner, og la til at alle også hadde testet seg noen dager før Halloween.

Hun forsikrer fansen om at familien har tilgang til tester «en til to ganger i uka», og at alt de kan gjøre er å leve livene sine på best mulig måte.

RASER: Khloé Kardashian finner ut at moren, Kris Jenner, tilsynelatende skal ha satt opp et uventet møte mellom henne og eksmannen Lamar. Det blir ikke tatt særlig godt imot. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Jenner understreket også at datteren tok anbefalinger fra profesjonelle helsearbeidere veldig seriøst i forkant av feiringen.

- Vi var veldig ansvarlige og forsikret oss om at alle i familien og nære venner ble testet grundig, forklarte «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen.

Familiefeiring på privat øy

Det ble som nevnt rabalder forrige uke da Kim Kardashian delte bilder fra feiringen av 40-årsdagen sin, som fant sted på en privat øy, i sosiale medier.

I et Instagram-innlegg forklarte gründeren at de tok de nødvendige forholdsreglene for å få til turen til øya.

- Etter to uker med flere helsesjekker og å be alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kan late som at ting er normale, bare for et øyeblikk, skrev Kardashian under et bilde sammen med familien.

40-åringen beskriver noen av aktiviteten de gjorde på øya, som å svømme med hvaler og padle kajakk. Dette fikk henne til å innse hvor privilegert hun er, og hun beskrev turen som en opplevelse hun følte seg ydmyk av. Videre skriver hun:

- Før Covid tror jeg ikke noen av oss satte nok pris på den enkle luksusen det var å kunne reise og være sammen med familie og venner i trygge omgivelser.

KRITIKK: Fansen raser mot både Kendall og Kim for måten de har oppført seg på under pandemien. Foto: NTB
KRITIKK: Fansen raser mot både Kendall og Kim for måten de har oppført seg på under pandemien. Foto: NTB Vis mer

Fansen reagerte likevel på hvordan familien valgte å dra på luksusferie midt under pandemien.

Twitter-brukere har kritisert bildene fra bursdagsfeiringen, og har kalt stjernen for grusom og ufølsom, ifølge NBC News. En Twitter-bruker skriver at hun har mistet fire måneders lønn, mens en annen forteller at hun måtte ta farvel med moren sin over FaceTime.

Internett koker over tanken på at Kim Kardashian West kan bli førstedame. Vis mer

- Vet du hva som hadde føltes normalt for meg, Kim? Å ikke måtte si farvel til min mor over FaceTime mens hun døde av covid, skriver brukeren, som mener at å «gni dette inn i ansiktene våre er grusomt og uvitende.»

I etterkant av det massive oppstusset gikk Kims yngre søster Khloé ut og forsvarte feiringen under en opptreden på «The Ellen DeGeneres Show».

LES OGSÅ: Slik er deres liv i karantene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer