Forsvarer omstridt baby-ferie

- Vi ville aldri risikert at noe skulle skje med ham, sier Simon Cowell.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På Valentinesdagen 14. februar ble Simon Cowell (54) far for første gang, da kjæresten Lauren fødte en sønn.

Den stolte faren viste raskt frem den nyfødte på sosiale medier og fødselen så ut til å ha brakt frem en mykere side av den vanligvis så tøffe TV-dommeren.

- Jeg visste ikke hvor mye kjærlighet og stolthet jeg ville komme til å føle, sa han etter fødselen.

På strandferie med den nyfødte

Men papparollen står ikke i veien for Cowells jet zet-liv, og mange satte spørsmålstegn ved de ferske foreldrenes prioriteringer da de tok med sin to uker gamle baby på ferie til Miami.

Fødselen fant sted i New York og Simon leide et privatfly for å fly familien ned til strandparadiset.

PÅ FERIE: To uker etter fødselen dro Simon Cowell og Lauren Silverman på ferie til Hawaii med sin nyfødte sønn Eric. Foto: MCCFL / Splash News/ All Over Press
PÅ FERIE: To uker etter fødselen dro Simon Cowell og Lauren Silverman på ferie til Hawaii med sin nyfødte sønn Eric. Foto: MCCFL / Splash News/ All Over Press Vis mer

Lauren og Simon har gått turer med Eric og hundene langs stranden på Miami Beach, noe som fikk kritikken til å hagle. Mange mener det er for tidlig å reise noe sted når babyen bare er to uker gammel.

Cowell slår derimot tilbake.

- Eric har det 100 prosent bra. Jeg vil understreke at, ja, han tok sin første flytur tidlig, men en barnelege i New York sa at han kunne reise. Ellers ville vi ikke gjort det. Vi ville aldri risikert at noe skulle skje med ham, sier Cowell til Metro.

Blir kjent med hundene

Paparazzi-fotografene følger etter den nybakte pappaen og Simon tror ikke alltid han vil komme heldig ut på bildene.

- Det kommer til å være bilder der det ser ut som Eric sitter i solen, bilder der det ser ut som han har hunder opp i ansiktet og det ikke ser ut som vi er gode foreldre, men det er ikke tilfelle. Vi tar godt vare på ham hele tiden.

SOV SØTT: Lille Eric klaget ikke på den varme solen og sov rolig mesteparten av tiden. Foto: FAMAPRESS / Splash News/ All Over Press
SOV SØTT: Lille Eric klaget ikke på den varme solen og sov rolig mesteparten av tiden. Foto: FAMAPRESS / Splash News/ All Over Press Vis mer

Han vil også at sønnen skal få et god forhold til hans to hunder, men på enkelte bilder så det ut til at de fikk litt for mye nærkontakt med den lille babyen.

- Hunden slikket ikke Eric i ansiktet, den luktet på ham. Jeg vil at hundene skal bli vant til ham. Foreldrene mine gjorde det samme for meg da jeg var baby og vi hadde hunder.

LES OGSÅ: Gråt da han holdt sønnen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer