Brooklyn Beckham:

Forsvarer morens omstridte bilde

Tar moren i forsvar etter puppebildet.

STØTTER MAMMA: Brooklyn Beckham viser åpenlyst at han støtter moras toppløsbilde. Her er de avbildet sammen i 2018. Foto: Richard Young/REX/NTB
STØTTER MAMMA: Brooklyn Beckham viser åpenlyst at han støtter moras toppløsbilde. Her er de avbildet sammen i 2018. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag var det flere som sperret opp øynene da motedesigner og tidligere artist Victoria Beckham (46) delte et bilde av et par med bryster på Instagram.

På bildet ser man en naken overkropp, bare tildekket av en gjennomsiktig bluse i chiffon. Bildet hadde som hensikt å promotere 46-åringens nye kleskolleksjon, men det kan trygt sies at det ikke falt i smak hos alle.

I kommentarfeltet har det nemlig rent inn med negative reaksjoner, men støtten er ikke langt unna.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Smakløst

Klesplagget får en del medfart, og flere skulle gjerne ha sett at denne blusen ikke eksisterte. Det er imidlertid måten hun har valgt å promotere det på som høster mest kritikk.

«I motens navn. Hvor smakløst og klasseløst», har en kommentert.

«Ingenting er attraktivt ved det der», skriver en annen.

Se dette innlegget på Instagram

21.09.20 • #VBSS21 • 2.45pm BST

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Flere har også undret seg over hvordan Beckham, som er mamma til fire, får seg til å dele et så intimt bilde på internett.

«Jeg ser normalt på deg som en med klasse og som en mor, men jeg er ikke sikker på at dette er det vi trenger å se fra deg?», har en kommentert.

«Jeg lurer på hvordan barna dine vil reagere når de ser dette bildet? Spesielt dattera di?», undrer en annen.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Støtter mamma

Det kan derimot se ut til at barna, eller da i hvert fall eldstemann, tar det hele med god fatning. Fredag kveld delte nemlig Brooklyn Beckham (21) samme bilde på sin profil, der han helt tydelig uttrykker sin støtte til mora.

«Lykke til mamma, elsker deg», har han skrevet til bildet.

NÆRT FORHOLD: Brooklyn Beckham (t.v.) har angivelig et nært forhold til mamma Victoria. Her er han avbildet med Victoria og David Beckham i 2019. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
NÆRT FORHOLD: Brooklyn Beckham (t.v.) har angivelig et nært forhold til mamma Victoria. Her er han avbildet med Victoria og David Beckham i 2019. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer

Den tidligere Spice Girls-stjernen har også fått støtte hos sin kommende svigerdatter, Nicola Peltz (25).

«Dronning», kommenterer Peltz under forlovedens bilde av brystene.

Det skal nevnes at det ikke er bekreftet hvorvidt brystene tilhører Posh Spice eller om det er en modell sine. Fansen er i hvert fall overbeviste om at det er artistens egne hun har lagt ut bilde av.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

Angret på silikon

Dette er imidlertid ikke første gang stjernens pupper har skapt reaksjoner. Like etter at hun giftet seg med fotballspiller David Beckham i 1999 dukket hun plutselig opp med splitter nye pupper.

48-åringen benektet derimot inngrepet i flere år, før hun i 2014 kunne røpe til magasinet Allure at hun hadde fjernet silikonpuppene.

I et intervju med Vogue i 2017 skrev fotballfrua et brev til den 18 år gamle Victoria, der det kom fram at hun angret på silikonpuppene. Hun hadde nemlig en klar oppfordring til sitt yngre selv:

- Jeg burde kanskje si det til deg, ikke gjør noe med brystene dine. Bare vær glad for det du har!

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Gir barna æren

Victoria Beckham har flere ganger vært åpen om sitt eget selvbilde, og hvordan det ble kraftig redusert i ungdomsårene. I et intervju med OK! Magazine, gjengitt av Independent, fortalte hun i 2011 at ungdomsskolen var «et helvete».

- Barn plukket opp ting fra sølepytter og kastet på meg. Jeg bare sto der, helt alene, for jeg hadde ingen venner. Folk pleide å dytte meg rundt og si at de skulle banke meg opp, fortalte motedesigneren den gang.

Selvtilliten har derimot tilsynelatende blitt bedre opp gjennom åra. I et intervju med Glamour UK i fjor høst ga hun blant annet barna æren for hvordan hun i dag ser på seg selv.

I intervjuet forklarte hun at veldig mye har blitt satt i perspektiv etter at hun ble mamma. Hun er bestemt på at man må være et godt forbilde for barna sine, for å kunne forvente at de skal ta de riktige valgene selv.

- Du innser at de legger merke til alt. Jeg ville aldri satt meg ned med barna og skippet et måltid. De trenger å se at mamma spiser sunt, du er nødt til å vise de små hvordan man skal være sunn og fornøyd med den en er, fortalte hun den gang.

LES OGSÅ: - Mirakel at jeg lever

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer