Niklas Silseth Baarli og Benjamin Silseth:

Forsvarer ektemannen etter kritikkstorm

Tilbakemeldingene har haglet mot Niklas Silseth Baarli den siste tida. Dette sier ektemannen.

GIFT: Niklas Silseth Baarli og ektemannen Benjamin Silseth giftet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GIFT: Niklas Silseth Baarli og ektemannen Benjamin Silseth giftet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor sommer tok radioprofil og «God kveld Norge»-programleder Niklas Silseth Baarli (32) og psykolog Benjamin Baarli Silseth (30) det store steget og giftet seg, etter nesten ti år som kjærester. Dermed er det trolig nettopp Benjamin som kjenner radioprofilen aller best.

Det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftig rundt 32-åringen de seneste ukene. Han har nemlig vist hele sin personlighet på «Farmen kjendis» - på godt og vondt - denne vinteren.

Det hele toppet seg denne uka, da storbonde Øyunn Krogh (26) gjorde et mindre populært førstekjempevalg.

«Hele spekteret»

Harde tilbakemeldinger og krass kritikk har sittet løst, og det har nærmest vært full furore i diverse kommentarfelt på sosiale medier. Aller hardest «trøkk» har det vært i Niklas' eget kommentarfelt, spesielt etter at han omtalte storbonden som «et ræva menneske».

- Senest på mandag ble jeg truet med å bli banket gul og blå hvis de ser meg på gaten, uttalte han til Se og Hør tidligere denne uken.

Det er imidlertid ikke bare hat å skimte i kommentarfeltene. Flere har tatt programlederen i forsvar - ikke minst ektemannen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer