Niklas Silseth Baarli og Benjamin Silseth:

Forsvarer ektemannen etter kritikkstorm

Tilbakemeldingene har haglet mot Niklas Silseth Baarli den siste tida. Dette sier ektemannen.

GIFT: Niklas Silseth Baarli og ektemannen Benjamin Silseth giftet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GIFT: Niklas Silseth Baarli og ektemannen Benjamin Silseth giftet seg i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor sommer tok radioprofil og «God kveld Norge»-programleder Niklas Silseth Baarli (32) og psykolog Benjamin Baarli Silseth (30) det store steget og giftet seg, etter nesten ti år som kjærester. Dermed er det trolig nettopp Benjamin som kjenner radioprofilen aller best.

Det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftig rundt 32-åringen de seneste ukene. Han har nemlig vist hele sin personlighet på «Farmen kjendis» - på godt og vondt - denne vinteren.

Det hele toppet seg denne uka, da storbonde Øyunn Krogh (26) gjorde et mindre populært førstekjempevalg.

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

«Hele spekteret»

Harde tilbakemeldinger og krass kritikk har sittet løst, og det har nærmest vært full furore i diverse kommentarfelt på sosiale medier. Aller hardest «trøkk» har det vært i Niklas' eget kommentarfelt, spesielt etter at han omtalte storbonden som «et ræva menneske».

- Senest på mandag ble jeg truet med å bli banket gul og blå hvis de ser meg på gaten, uttalte han til Se og Hør tidligere denne uken.

Det er imidlertid ikke bare hat å skimte i kommentarfeltene. Flere har tatt programlederen i forsvar - ikke minst ektemannen.

«Jeg kjenner deg bedre enn noen andre (tør jeg påstå), og vet at du er så mye mer enn det «Farmen» har vist. Du er en kverulant og til tider barnslig kranglefant, men du er også varm, kjærlig, omsorgsfull og snill. Du er hele spekteret», skriver Benjamin under innlegget.

Videre kommer det frem at 30-åringen, som er utdannet psykolog, har fått flere spørsmål knyttet til hvilken diagnose ektemannen har. Han konkluderer imidlertid med at Niklas rett og slett er et menneske.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det var derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

Kommentaren har fått 2300 likerklikk.

Se og Hør har vært i kontakt med Silseth, som forteller at han står bak det han skrev i ektemannens kommentarfelt. Han har ikke mer å tilføye til saken.

Beklager oppførsel

I nevnte Instagram-innlegg tok «Farmen kjendis»-deltakeren til sosiale medier for å oppklare oppførselen sin i TV 2-programmet.

Blant annet innrømmer han at det var mye dårlig oppførsel fra hans side, og at det er noe han må stå inne for. 32-åringen påpeker også at han har beklaget seg overfor Øyunn Krogh.

I TALE: På «Farmen Kjendis» har man sett Sophie Elise og Isak bli nære hverandre. Nå forteller Isak Dreyer hva som er status mellom dem. Video: Rød Løper Vis mer

«(...) Med alt dette sagt må jeg si at det er relativt nytt for meg å stå i en storm som denne. Jeg har fått langt over 2000 meldinger fra folk som hater, elsker og truer. Noen har vært såpass grove og truende at jeg vurderer anmeldelse. Det er skummelt».

LES OGSÅ: Bryter sammen over brev hjemmefra

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer