Camille Grammer:

Forsvarer den svindyre skilsmissen

Fikk over 270 millioner etter det bitre skilsmisseoppgjøret.

FORSVARER SEG: Hollywood-fruen Camille Grammer fikk et saftig beløp med penger da hun skilte seg fra eksmannen, «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer. Nå forsvarer hun den gedigne pengesummen. Her er hun med datteren Mason. Foto: NTB Scanpix
FORSVARER SEG: Hollywood-fruen Camille Grammer fikk et saftig beløp med penger da hun skilte seg fra eksmannen, «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer. Nå forsvarer hun den gedigne pengesummen. Her er hun med datteren Mason. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Camille Grammer (50) er kjent for å være en av fruene i realityserien «Real Housewives of Beverly Hills» hvor man følger de luksuriøse livene til flere kvinner bosatt i verdensmetropolen Los Angeles i California.

Den amerikanske TV-personligheten har medvirket i flere av sesongene, og er kjent for å være en svært frittalende og eksentrisk figur.

Hun var i mange år også gift med den berømte skuespilleren Kelsey Grammer (64), som blant annet er kjent for sin rolle i komiserien «Frasier». De giftet seg i 1998, men i 2011 slo kjærligheten sprekker etter et 13 år langt ekteskap.

Etter bruddet fulgte også en bitter skilsmissestrid - et oppgjør som strakte seg over hele seks år.

I forbindelse med at Grammer nå gjør en gjesteopptreden i den nyeste episoden av «Real Housewives of Beverly Hills» - som ruller over TV-skjermene i USA i disse dager, har den bitre skilsmissestriden mellom 50-åringen og «Frasier»-stjernen blusset opp igjen.

FORSVARER SKILSMISSEN: Realitystjernen forsvarer nå den svindyre skilsmissen hvor hun endte opp med å få hundrevis av millioner. Foto: NTB Scanpix
FORSVARER SKILSMISSEN: Realitystjernen forsvarer nå den svindyre skilsmissen hvor hun endte opp med å få hundrevis av millioner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svindyr skilsmisse

I den episoden snakker nemlig Grammer nå ut om den svært bitre skilsmissestriden som ble lagt død en gang for alle i 2017. I episoden blir hun gjenforent med de andre damene som er med i serien - men Grammer sparer likevel ikke på kruttet.

EKSEN: Grammer-paret var gift fra 1998 til 2011. Etterpå fulgte en årelang bitter skilsmissestrid. Foto: NTB Scanpix
EKSEN: Grammer-paret var gift fra 1998 til 2011. Etterpå fulgte en årelang bitter skilsmissestrid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Et av samtaleemnene ble nemlig at Grammer har forsvart skilsmisseoppgjøret som til slutt fikk en prislapp på over 30 millioner dollar, noe som tilsvarer over 257 millioner norske kroner - som gikk rett i lomma på «Beverly Hills»-fruen. Det skriver People.

Grammer har blitt heftig kritisert for den svært dyre skilsmissen, og i episoden går hun sterkt ut mot kritikken - og tar til orde for at hun fortjener hver eneste krone.

- Jeg følte at jeg hadde jobbet hardt, sa hun om ekteskapet med Kelsey, gjengitt av People, og fortsatte:

- Jeg lente meg ikke tilbake og kjøpte flotte kjoler og spiste masse godteri. Jeg mener, jeg jobbet hardt for det.

- Jeg tipper du elsket meg en gang

I episoden blir 50-åringen også kritisert for å fortsette å bruke eksmannens etternavn - til tross for at det har gått over åtte år siden de skilte lag.

Mange har reagert på nettopp dette fordi 50-åringen i oktober i fjor giftet seg på nytt.

- Hovedårsaken til det er hensynet til barna mine, sa Grammer og fortsatte:

- David (Grammers nye ektemann, journ.anm.) er helt med på det. Han sa: Begge barna dine sine etternavn er Grammer. Jeg forstår det. Han har ingen problemer med det.

Hun takket også Gud for at hun ikke hadde en ekteskapsavtale.

- Takk Gud for at jeg ikke hadde en ekteskapsavtale. Takk skal du ha Kelsey. Jeg tipper at du en gang elsket meg, har hun tidligere uttalt om det bitre oppgjøret, ifølge People, og fortsatte:

- Hvis jeg gifter meg igjen, vil jeg absolutt insistere på en ekteskapsavtale.

NY MANN: Camille Grammer har giftet seg på nytt med David C. Meyer. Her er de med førstnevntes datter, Mason Grammer. Foto: NTB Scanpix
NY MANN: Camille Grammer har giftet seg på nytt med David C. Meyer. Her er de med førstnevntes datter, Mason Grammer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg på nytt

Det var i 2010 at paret ble separert, og i januar 2011 ble Grammer-ekteparet offisielt skilt. Nå har imidlertid Hollywood-fruen gått videre i livet, og i oktober i fjor giftet hun seg på nytt med kjæresten David C. Meyer.

Bryllupet fant sted i en intim seremoni utendørs på en privat strandklubb på den eksotiske øya Hawaii, med parets nærmeste venner og familie til stede.

- Jeg er i ekstase over å starte et liv sammen med David, sa den nygifte realityprofilen til People den gang.

En rekke av «The Real Housewives of Beverly Hills»-kollegene var til stede, deriblant Kyle Richards (49) - som også var brudepike. Lisa Rinna (55), Teddi Mellencamp (37) og Dorit Kemsley (42) - alle kjent fra «The Real Housewives of Beverly Hills» - var også på plass.

Realitystjernen og ektemannen ble et par i 2016, og året etter forlovet de seg.

LES OGSÅ: - Vi må jobbe med forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer