Camille Grammer:

Forsvarer den svindyre skilsmissen

Fikk over 270 millioner etter det bitre skilsmisseoppgjøret.

FORSVARER SEG: Hollywood-fruen Camille Grammer fikk et saftig beløp med penger da hun skilte seg fra eksmannen, «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer. Nå forsvarer hun den gedigne pengesummen. Her er hun med datteren Mason. Foto: NTB Scanpix
FORSVARER SEG: Hollywood-fruen Camille Grammer fikk et saftig beløp med penger da hun skilte seg fra eksmannen, «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer. Nå forsvarer hun den gedigne pengesummen. Her er hun med datteren Mason. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Camille Grammer (50) er kjent for å være en av fruene i realityserien «Real Housewives of Beverly Hills» hvor man følger de luksuriøse livene til flere kvinner bosatt i verdensmetropolen Los Angeles i California.

Den amerikanske TV-personligheten har medvirket i flere av sesongene, og er kjent for å være en svært frittalende og eksentrisk figur.

Hun var i mange år også gift med den berømte skuespilleren Kelsey Grammer (64), som blant annet er kjent for sin rolle i komiserien «Frasier». De giftet seg i 1998, men i 2011 slo kjærligheten sprekker etter et 13 år langt ekteskap.

Etter bruddet fulgte også en bitter skilsmissestrid - et oppgjør som strakte seg over hele seks år.

I forbindelse med at Grammer nå gjør en gjesteopptreden i den nyeste episoden av «Real Housewives of Beverly Hills» - som ruller over TV-skjermene i USA i disse dager, har den bitre skilsmissestriden mellom 50-åringen og «Frasier»-stjernen blusset opp igjen.

Svindyr skilsmisse

I den episoden snakker nemlig Grammer nå ut om den svært bitre skilsmissestriden som ble lagt død en gang for alle i 2017. I episoden blir hun gjenforent med de andre damene som er med i serien - men Grammer sparer likevel ikke på kruttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer