RASER: Jennifer Love Hewitt langer nå ut mot danserne som kritiserte Cheryl Burkes vekt.
RASER: Jennifer Love Hewitt langer nå ut mot danserne som kritiserte Cheryl Burkes vekt. Vis mer

Forsvarer dansevenninnen mot vektkritikk

- Det er helt idiotisk å kalle henne feit, sier Jennifer Love Hewitt.

SEHER.NO: Flere kjendiser har reagert kraftig på  "Dancing With The Stars"-danserne Louis van Amstel (36) og Maksim Chmerkovskiy (27) vektkritikk av sine kvinnelige kolleger i forrige uke.

Både van Amstel og Chmerkovskiy mente nemlig at flotte Cheryl Burke (24) og Lacey Schwimmer (20) var for feite til å være med i et danseprogram.

- Hvis du vil legge på deg, er det ditt privelegium. Vi legger alle på oss fordi vi ikke dro på sommerturné - men da må du ta konsekvensene, sa van Amstel til TV Guide.

- Da jeg først så kvinnene i denne sesongen, sa jeg: "Folkens, dere vet at kameraene gir deg fem kilo ekstra? Dere må gjøre noe med dette", fortsatte Chmerkovskiy.

Og nå mottar de to mannlige danserne krass kritikk fra flere hold.

Da hun deltok i "The Ellen DeGeneres Show" denne uken, langet blant andre skuespiller Jennifer Love Hewitt (29) ut mot de to danserne, og omtalte deres uttalelser som "dypt forstyrrende og helt idiotiske".

- Det er forstyrrende. Som mennesker som er på tv eller i filmer og den typen ting, er de rollemodeller for mennesker, og hvis unge jenter som kjøper blader leser at det er noe galt med oss, som er retusjert og fikset på, tenk hva de da føler om seg selv, sa en rasende Jennifer, og la til:

- Det er virkelig usensitivt og unødvendig. Cheryl Burke er så utrolig vakker og en fantastisk danser, og det er det eneste folk bør fokusere på, sier hun.

"Ghost Whisperer"-stjernen ble i fjor selv offer for vekt-harsellering, etter at bikinibilder av henne ble publisert i amerikanske medier.

Og ifølge skuespillerinnen er det svært sårende å lese den typen ting om en selv.

- Det er helt idiotisk, og sårer ens følelser. Det greiene der kommer inn under huden din om du vil det eller ikke. Det føles veldig sånn "high school"-aktig. Jeg vet ikke hvem som bestemmer hvilke mennesker er bedre enn alle andre, og hvordan folk kan rive hverandre ned på den måten, sier hun.

Jennifer forklarer også at årsaken til at hun gikk ned flere kilo tidligere i høst, var at hun trente til en maraton, ikke på grunn av de ondsinnede kommentarene folk kom med.

- Jeg var veldig fornøyd med meg selv da de bildene ble tatt. Og jeg er fortsatt fornøyd med meg selv. Folk skal komme i alle former og størrelser, for det er det som gjør oss forskjellige og interessante, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Jeg så flott ut!