KJENDISPRESS: Jennifer Lopez synes synd på unge stjerner som Britney, Paris og Lindsay, og mener kjendispresset er årsaken til alt det "rare" de gjør... Foto: All Over Press
KJENDISPRESS: Jennifer Lopez synes synd på unge stjerner som Britney, Paris og Lindsay, og mener kjendispresset er årsaken til alt det "rare" de gjør... Foto: All Over PressVis mer

Forsvarer Britney og Co.

Jennifer Lopez mener det er kjendispresset som skaper problemer...

SEHER.NO: Jennifer Lopez (38) kommer nå i forsvar for de "trøbblede" unge stjernene, og mener det er kjendispresset som skal ta mye av skylden for deres personlige problemer.


J-Lo mener Britney, Lindsay og Paris sliter med å takle å være i mediene og omverdenens søkelys hele tiden, skriver Cbs4denver.com.


- Folk lurer på hvorfor Britney, Lindsay eller Paris oppfører seg som de gjør, men de vet ikke hvordan det er å ikke engang kunne gå utenfor ens eget hus. "Åh, men hun har jo så mange millioner" sier de, men det hjelper ikke når du ikke kan...føle deg bra,  sier popdivaen.

J-Lo har selv vært superkjendis i mange år, og vet hvordan det er å ha et kontinuerlig press på seg.


- Jeg synes det er så fælt å se folk når de må gjennom begynnelsen av det der. For det er ikke morsomt. En må lære seg å navigere seg rundt det, hvis ikke så vil det ødelegge en. Det er veldig mye press, og en må finne en måte å takle det på og forhåpentligvis kunne oppleve kjærlighet i livet, sier hun.


Ifølge popdivaen forsøker hun og ektemann Marc Anthony å unngå sosiale tilstelninger der de vet at det vil være mye presse og paparazzier.


- Vi bestemte oss svært tidlig for at ikke forholdet vårt skulle være åpent for hele verden. Når vi er "der ute", er det fordi det er del av jobben vår, men en vil aldri se oss hengende rundt på et sted der paparazzier følger etter oss, fordi vi ikke lar dem. Og så har vi masse nære venner, og ingen av de ringer fotografer og sier "Marc og Jennifer skal dit og dit", sier hun.

LES OGSÅ: - J-Lo skadet karrieren min