Forsvarer Brad Pitt - og roser Angelina

Jennifer Aniston kom med overraskende uttalelser om ekteskapsbruddet.

FORSVARER EKSMANNEN: Jennifer Aniston sier i et nytt intervju at ingen gjorde noe galt da paret forlot hverandre. Foto: Stella Pictures
FORSVARER EKSMANNEN: Jennifer Aniston sier i et nytt intervju at ingen gjorde noe galt da paret forlot hverandre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har skuespilleren Jennifer Aniston (45) åpnet seg mer og mer om bruddet fra eksmannen Brad Pitt (51) i 2005.

Aniston og Pitt var et av Hollywoods største kjendispar, da Pitt forlot Aniston til fordel for Angelina Jolie (39), som han møtte på settet til filmen «Mr. and Mrs. Smith».

Jennifer uttalte nylig at bruddet ikke var smertefullt lenger.

- Det er ikke vondt lenger. Jeg tror det er en fortelling som følger meg fordi det er en interessant overskrift. Det er et tema som lever på grunn av media, sa Aniston ifølge UsMagazine.com.

Forsvarer Pitt etter bruddet

SUPERPAR: Angelina Jolie og Brad Pitt ble sammen etter å ha møtt hverandre på filmsettet i 2005. Nå er paret gift og har seks barn sammen. Foto: Stella Pictures
SUPERPAR: Angelina Jolie og Brad Pitt ble sammen etter å ha møtt hverandre på filmsettet i 2005. Nå er paret gift og har seks barn sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
FORLOVET: Aniston er forlovet med Justin Theroux. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Aniston er forlovet med Justin Theroux. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå går hun enda lenger. I et intervju med bladet Hollywood Reporter forsvarer hun eksmannen, og sier at han aldri gjorde noe galt da forholdet tok slutt.

- Vi har ikke kontakt med hverandre på daglig basis. Men vi ønsker hverandre ikke noe annet enn gode ting. Ingen av oss gjorde noe galt. Skjønner du hva jeg mener? Det var bare sånn... Noen ganger skjer slike ting, sier hun ifølge nettstedet TooFab.


Skuespillerstjernen utdyper at hun er lei av at folk fortsatt snakker om bruddet som skjedde for nesten ti år siden.

Samtidig skryter hun av Jolie sitt arbeid i filmen «Unbroken».

- Den filmen er så vakker. Hun gjorde en fantastisk jobb, sa Aniston til Entertainment Tonight.


LES OGSÅ: - Bruddet er ikke vondt lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer