Matthew Mindler:

Forsvant tirsdag - funnet død

«Our Idiot Brother»-skuespilleren ble bare 19 år gammel.

FUNNET DØD: Matthew Mindler forsvant tirsdag. Lørdag ble han funnet død. Foto: Michael Germana/Zuma Press/NTB
FUNNET DØD: Matthew Mindler forsvant tirsdag. Lørdag ble han funnet død. Foto: Michael Germana/Zuma Press/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag satte politiet i gang søk etter at Matthew Mindler (19) hadde vært savnet i to døgn.

Millersville Univeristy, hvor han var førsteårsstudent, skrev på Twitter at Mindler ikke hadde dukket opp i studenthybelen sin, eller svart på telefonen da familien ringte tirsdag kveld.

Han hadde tidligere på dagen vært til stede under undervisningen på skolen.

Funnet død

Skolen la også ut flere bilder av Mindler og ba om tips om hvor han var. Blant annet la de ut et bilde av ham på vei ut av studenthuset tirsdag kveld, iført hvit collegegenser og svart bukse.

Mindler spilte i filmen «Our Idiot Brother» mot blant andre Paul Rudd, Elizabeth Banks og Zooey Deschanel i 2011. Han dukket også opp i en episode av tv-serien «As the World Turns» i 2009, samt i filmen «Chad: An American Boy» i 2016.

Lørdag la universitet ut en offisiell uttalelse om at Mindler var blitt funnet død.

«Det er med stor sorg jeg må meddele at 19 år gamle Matthew Mindler fra Hellertown, Pennsylvania, en førsteårsstudent ved Millersville Univeristy, er død. Våre tanker er med hans familie og venner gjennom denne vanskelige tiden», skriver president ved skolen, Daniel A. Wubah.

Ukjent dødsårsak

Videre står det at politiet har lett etter Mindler siden torsdag, og at han ble funnet død lørdag morgen i nærheten av skoleområdet. Han blir undersøkt av Lancaster rettsmedisinske senter for å fastslå dødsårsaken, som foreløpig ikke er kjent.

SAVNET: Spanske Olivia på seks år og Anna på ett år ble siste sett med faren sin på øya Tenerife 27. april. Nå er eldstedattera funnet død. Video: AP / Politiet Vis mer

Det er ukjent om dødsfallet oppfattes som mistenkelig av politiet.

«Dette er en tid for sorg for familien, skolen vår og samfunnet. Jeg ber om at samfunnet står samlet for å støtte hverandre, og våre studenter, gjennom denne vanskelige tiden», skriver Wubah videre.

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen døde av kreft: - Hjerteknust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer