SKRANTER FORHOLDET?: Forrige uke stakk Brad Pitt av fra en fest med en ukjent kvinne etter å ha kranglet med kjæresten Angelina Jolie. Foto: Stella Pictures
SKRANTER FORHOLDET?: Forrige uke stakk Brad Pitt av fra en fest med en ukjent kvinne etter å ha kranglet med kjæresten Angelina Jolie. Foto: Stella PicturesVis mer

Forsvant med ukjent dame

Angelina ble forlatt på sin egen premierefest.

SEHER.NO: Anglina Jolie (32) strålte da hun gikk ned den røde løperen under premieren av sin nyeste film "Beowulf" forrige uke.

Noen få skritt bak henne kom samboeren og kjekkasen Brad Pitt (43) som virket svært glad på sin kjæres vegne.

Men senere samme kveld, da kameraene og journalistene hadde forsvunnet, bleknet Brads smil. På nachspielet fortsatte nemlig alle å beundre og skryte av Angelina, og 43-åringen følte seg med ett utenfor, hevder Life & Style.

- Brad stod bare og hang mesteparten av kvelden. Han så ut som om han følte seg oversett, forteller en kilde til bladet.

Ettersom timene gikk følte Brad seg så ignorert at han rettet oppmerksomheten mot en uidentifisert høy blondine. Disse to skal ha funnet tonen og snakket mye sammen.

Da vakre Angelina så kjæresten sin flørte med den ukjente kvinnen skal hun ha blitt både overrasket og sjalu.

Paret skal så ha hatt en høylytt krangel - noe som gikk veldig inn på Brad.

- Han hang med hodet som om han var en gutt som akkurat hadde fått bank, forteller kilden.

Like over midnatt fikk han nok og kjørte avgårde til Peninsula Hotel med blondinen og en annen person, mens Angelina gikk hjem alene.

Klokken fire på natten tirsdag forrige uke ble Brad sett da han forlot hotellet og retunerte til sitt og Angelinas hjem i Los Feliz, i California.

- Jeg vet ikke hva som skjedde på hotellet, men Brad insisterte på å dra hjem igjen til Angie. Han så svært dyster og deprimert ut, sier Life & Styles kilde.

Det har lenge versert rykter om at Brangelinas forhold skranter, og det har tidligere hevdet at Angelinas sjalusi er et problem.

LES OGSÅ: - Angelina er gravid igjen