«Farmen»:

Forsvant gråtende fra «Farmen» forrige uke. Dukket uventet opp igjen i går

Irene Halle ler av TV 2-blemma.

SÅ SEG SELV: Irene Halle ble sendt ut av «Farmen» forrige uke. Hun ble derfor overrasket da hun plutselig så seg selv på skjermen i gårsdagens episode. Foto: Ole Martin Wold
SÅ SEG SELV: Irene Halle ble sendt ut av «Farmen» forrige uke. Hun ble derfor overrasket da hun plutselig så seg selv på skjermen i gårsdagens episode. Foto: Ole Martin Wold Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag ble «Farmen»-menigheten vitne til at trønderen Irene Halle (35) måtte pakke sakene sine og forlate gården. Hun hadde vært med helt siden starten, men endte med å dra hjem i hulkgråt.

Etter å ha tapt tautrekkingskonkurransen mot oslojenta Karianne Sissener Amundsen (27), ble det nemlig svært følsomt inne på gården. Årsaken til utbruddet handlet blant annet om gnisninger som hadde oppstått mellom Halle og flere meddeltakere gjennom uka.

Hun ble sendt til «Torpet», men ble som kjent sendt hjem igjen nesten rett etter ankomst. Snipp, snapp, snute, så var Halles «Farmen»-eventyr ute. Eller?

Saken fortsetter nedenfor.

BRÅTT TILBAKE: Irene Halle ble overrasket over å se sin egen rumpe i onsdagens episode av «Farmen». Vennene hennes mottok denne snappen. Foto: Privat
BRÅTT TILBAKE: Irene Halle ble overrasket over å se sin egen rumpe i onsdagens episode av «Farmen». Vennene hennes mottok denne snappen. Foto: Privat Vis mer

- Var visst tilbake

I tirsdagens episode, som 35-åringen så hjemme i Stjørdal, skjedde det nemlig noe hun raskt bemerket seg. I et kort klipp kunne hun nemlig skimte seg selv, selv om hun allerede hadde forlatt gården for flere dager siden.

- Jeg synes det var kjempemorsomt. Jeg tok en snap og sendte det til flere. Faktisk var det også flere av mine nærmeste som sendte det til meg. De kjente meg igjen der jeg lå. Plutselig var jeg visst tilbake, flirer hun overfor Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

BLE GJENKJENT: Det er ikke mye man kan se av Irene Halle i onsdagens episode, men årvåkne venner og 35-åringen selv kjente igjen deltakernes rygg. Foto: TV 2
BLE GJENKJENT: Det er ikke mye man kan se av Irene Halle i onsdagens episode, men årvåkne venner og 35-åringen selv kjente igjen deltakernes rygg. Foto: TV 2 Vis mer

Det var i starten av episoden at hun skimtet seg selv. I en kort sekvens på få sekunder ble det klippet til flere forskjellige rom i huset, hvor Halle var å se i ett av dem. Hun lå på rom med Kjetil Nørstebø (28), som ligger i bakgrunnen.

Selv om Halles ansikt eller hode aldri kommer til syne, er det flere faktorer som avslører at det faktisk er henne. Man kan blant annet skimte deler av det mørke håret hennes i et par sekunder. En annen avslørende faktor er at senga hun ligger på er redd opp.

- Jeg var nesten den eneste der inne som redde opp senga mi. Kjetil var veldig sjalu på den, fordi hans ved siden av var veldig rotete i forhold, forteller hun, og fortsetter:

- Kjetil tok min seng etter at jeg dro, men hvor lenge den forble ren og ryddig - det vet jeg ikke, flirer hun.

- La ikke merke til det

Hun tar heldigvis det hele med et smil, og skjønner at TV 2 trolig bare har bommet litt. Presseansvarlig for programmet i kanalen, Alex Iversen, forteller til Se og Hør at det rett og slett skyldes en liten glipp fra produksjonsselskapet Strix' side.

- Deltakerne diskuterte «Farmen Games» i mer enn to uker før konkurransen faktisk fant sted. De startet diskusjonene om dette allerede i uke 7 og gjennomførte det i uke 9 – altså uka vi er i nå, skriver han i en uttalelse, og fortsetter:

- Vi har brukt klipp fra diskusjonen der ideen oppstår og diskuteres i samme uke/program, men la ikke merke til at den «hodeløse» personen i senga var Irene. Det handler ikke om å klippe fritt, men nettopp om å fortelle en sannferdig og sammenhengende historie som samsvarer med det som faktisk har hendt, forklarer Iversen.

Saken fortsetter nedenfor.

FARMEN: Når man er med på et realityprogram kan det være mye man ikke er forberedt på. For Irene (35) fra Stjørdal har hennes deltagelse i «Farmen» resultert i massive tilbakemeldinger - noen av den heller lugubre sorten. Reporter/video: Miriam Bakkejord Vis mer

Markerte seg på skjermen

Med sitt frittalende vesen og klokkeklare meninger har trønderkvinnen markert seg som en tydelig figur i høstens «Farmen». Hun har også havnet i flere konflikter og fått skylda for sabotasje.

- Jeg snakker gjerne når jeg ikke skal, og sier ofte det mange tenker - men ikke tør å si høyt. Hvis man alltid er den roper høyest, får man ofte skylda, har Halle uttalt til Se og Hør.

- Det opplever jeg ellers i livet også. Jeg har ADHD, så det ligger nok litt der, at jeg går veldig rett på sak. Så er jeg kanskje såpass dum og naiv at jeg tenker at alt går bra. Jeg blir jo såra og lei meg som alle andre, men det viktigste er at jeg vet hva som er sant.

Saken fortsetter nedenfor.

- Har du noen fiender på «Farmen» nå?

- Det kan godt hende at noen fortsatt er sure på meg for et eller annet, men selv har jeg ikke noe uoppgjort med noen. Jeg står for alt jeg har gjort, og er glad for at jeg har fått vist hvem jeg er. Ikke minst er jeg fornøyd med å ha kommet så langt som jeg gjorde, sa hun.

- Raste ned i vekt

Ingenting som skjedde inne på gården kan riktignok sammenliknes med 2015. Det kunne hun fortelle til da Se og Hør var på besøk hos henne i Stjørdal en dag i november. Selv skjønte ikke Halle hva som galt da kroppen først gikk i vranglås.

- Faren min var veldig syk det året, og lå for døden. Hverdagen min besto av å være på sykehuset og på jobb, og slik var livet mitt i flere måneder. Jeg glemte alt som het trening og mat, og klarte ikke være sosial, sa 35-åringen, og fortsatte:

- Jeg raste ned i vekt, og etter hvert begynte alt å svikte. Hodepinen var konstant, jeg fikk vonde stikkinger gjennom hele kroppen og badet i svette hver eneste natt. Øresus, hard hjertebank og 160 i puls. Det var helt jævlig.

Selv var hun overbevist om at hun hadde kreft eller annen livstruende sykdom, men det skulle vise seg Halle var utbrent, og hadde blødende magesår. Hun var langt nede, og usikker på om hun noen gang kunne gå tilbake til jobb.

- Etter å ha fått profesjonell hjelp fra et team som hjalp meg opp på beina igjen, begynte det heldigvis å gå riktig vei, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

NÅDDE BUNNEN: For tre år siden var «Farmen»-deltakeren Irene Halle (35) så langt nede at hun var usikker på om hun kunne gå tilbake til jobb. Trening ble en del av redningen. Foto: Ole Martin Wold
NÅDDE BUNNEN: For tre år siden var «Farmen»-deltakeren Irene Halle (35) så langt nede at hun var usikker på om hun kunne gå tilbake til jobb. Trening ble en del av redningen. Foto: Ole Martin Wold Vis mer

Veien var derimot lang. Hun mistet hele 15 kilo gjennom den vanskelige perioden, men kom seg etter hvert til hektene igjen. For å få opp matlysten igjen begynte 35-åringen blant annet å trene.

For å få opp matlysten igjen, begynte Halle å trene. Mye.

- Det reddet meg. I dag er jeg helt avhengig av fysisk aktivitet, både for å føle meg bra og spise nok mat. Jeg kan fortsatt føle meg sliten av og til, men det hjelper alltid med trening, sa 35-åringen, som erkjenner at hun har vært mindre å se på sitt lokale treningssenter etter «Farmen»-innspillingen.

- Jeg mistet veldig mange kilo i muskelmasse der inne, og det tar tid å bygge seg opp igjen. Jeg har selvfølgelig et mål om å komme tilbake der jeg var, og kommer til å klare det. Det tar bare litt tid, humret hun.

LES OGSÅ: Gaute Grøtta Grav bryter tausheten om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer