«Sommerkjappis» med Kjartan Salvesen:

Forsvant: - En helsikes leteaksjon

Det ble dramatisk da artisten gikk seg vill i Eiffeltårnet. Nå avslører han også et splitter nytt millionkjøp.

SOMMERGLEDE: Kjartan Salvesen har mange gode minner fra sommeren. Foto: Carina Johansen / Dagbladet
SOMMERGLEDE: Kjartan Salvesen har mange gode minner fra sommeren. Foto: Carina Johansen / Dagbladet Vis mer
Publisert

Denne sommeren tok Se og Hørs kjendisredaksjon en prat med kjente og kjære kjendiser i spalten «Sommerkjappis», hvor de svarte på spørsmål om alt fra verste ferieminner til sommerflørt.

Blant disse var artist og «Idol»-vinneren fra 2004, Kjartan Salvesen (46), som gledet seg til sommer med kona Cathrine (38) og sine fire barn, to av dem fra ekteskapet med nettopp Cathrine.

Kjøpte hytte

På spørsmål om hva slags planer Salvesen hadde for sommeren, kunne han avsløre at han hadde kjøpt en ny hytte og at han skulle turnere med Stavangerkameratene.

- For veldig kort tid siden kjøpte jeg en hytte. På Hommersåk i Sandnes. Bare 25 minutter å kjøre fra der vi bor. Den hytta kommer til å bli pusset opp og brukt i sommer. Jeg gleder meg i hjel! Dette blir samlingsplassen for mine barn og deres barn igjen de neste 20-25 årene. Det er noe jeg alltid har ønsket meg.

- Hva er ditt beste og verste ferieminne?

- Det beste ferieminnet må være da jeg som barn reiste til Sverige og besøkte slekten, jeg har så mange fine minner derfra. Som voksen tror jeg det må være sommerturer i Sogndal med barna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer