Fredric Brunberg:

Forsvant - dette gjør han nå

«Skal vi danse»-profilen møtte veggen. Slik går det med ham i dag.

MØTTE VEGGEN: Fredric Brunberg åpner opp om tiden etter det smalt. Foto: NTB
MØTTE VEGGEN: Fredric Brunberg åpner opp om tiden etter det smalt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg har funnet en ny hobby kan man si, uttaler tidligere «Skal vi danse»-profil Fredric Brunberg (35) når Se og Hør tar kontakt for å høre hvordan det står til.

Brunberg har svingt seg på parketten med flere store, norske kjendiser. Blant annet har han kapret en tredjeplass med Martine Lunde (26) og en fjerdeplass med Jorun Stiansen (38).

Han har også vært med i den svenske versjonen av programmet, men i 2019 sa det stopp. Danseren gikk på veggen.

Nå kan 35-åringen avsløre at han har byttet ut danseskoene med thaiboksing, etter et svært tøft år. Overfor Se og Hør forteller proffdanseren også at han fremdeles trenger hjelp til det psykiske.

Øver på å nyte

- Jeg har en tendens til å pushe meg selv veldig hardt og veldig mye. Nå jobber jeg med å ta vare på meg selv - jeg øver på å nyte.

Og det er her thaiboksingen kommer inn. I jobben med å ta vare på seg selv fant han treningsformen, som han mener har vært utrolig bra for ham.

Dansingen holdes foreløpig litt på avstand, men døren er heldigvis ikke lukket.

- Det kommer også en fremtid med dans, det gjør det alltid, jeg har danset siden jeg var seks år, så det kommer jo alltid til å være en del av mitt liv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer