«Treningsfrue»:

Forsvant da hun så dette

- Jeg ble ganske flau da jeg så planen, men forstår godt hvorfor han gjorde det, sier Camilla Aastorp Andersen om ektemannens påfunn.

DEKKET BILEN: Da bilen ble parkert inne på danskebåten, tok Camilla Aastorp Andersen ektemannen fram noe helt spesielt for å hindre skader på reisen. Foto: Privat
DEKKET BILEN: Da bilen ble parkert inne på danskebåten, tok Camilla Aastorp Andersen ektemannen fram noe helt spesielt for å hindre skader på reisen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

«Når Jørgen drar på danskebåten. Jeg forsvant ganske fort kan du si…», skrev Camilla Aastorp Andersen (41), bedre kjent som «Treningsfrue», på Instagram forrige uke.

Det var første gangen familien skulle ta ferja over til Danmark, da foreldreparets to sønner skulle delta i fotballturneringen Dana Cup i den danske byen Hjørring.

Spesiell metode

For å hindre skader på bilen under reisen på ferja, hadde Jørgen Aastorp kommet opp med en noe kreativ løsning.

Influenseren delte både et bilde og en video med sine 135 000 følgere av at ektemannen begynte å dekke bilen med bobleplast.

Da «flyktet» Andersen fra stedet i løpet av noen sekunder.

- Jeg har aldri hørt om, eller sett noen gjøre noe liknende. Plutselig dro han ut bobleplasten og begynte å dekke bilen. Det var litt flaut, og jeg dro fort etter at jeg så hva han holdt på med, sier Aastorp Andersen til Dagbladet, før hun fortsetter:

- Men samtidig forstår jeg ham veldig godt. Jo mer jeg tenker på det, støtter jeg avgjørelsen hans. Jeg skjønner ham hundre prosent, da det var veldig trangt på dekk mellom bilene. Det koster tross alt mye å fikse en ripe, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer