VIL HA FORMENE TILBAKE: Amy Winehouse la seg inn for å forstørre puppene før kveldens TV-comeback under den britiske versjonen av "Skal vi danse". Men på grunn av uteblivelsen fra øvingene, kan det het hende hun ikke får synge likevel.... Foto: Stella Pictures
VIL HA FORMENE TILBAKE: Amy Winehouse la seg inn for å forstørre puppene før kveldens TV-comeback under den britiske versjonen av "Skal vi danse". Men på grunn av uteblivelsen fra øvingene, kan det het hende hun ikke får synge likevel.... Foto: Stella PicturesVis mer

Forstørret puppene før "Skal vi danse"

- Jeg er lei av av å stappe papir ned i BH-en.

SEHER.NO: Etter å ha forsøkt å kvitte seg sine narkotikaproblemer i flere måneder, vil "Rehab"-sangeren Amy Winehouse (26) lørdag forsøke seg på et musikalsk comeback i den britiske versjonen av "Skal vi danse".

Amy skal ifølge The Sun opptre som korist for sin 13 år gamle guddatter Dianne Bromfield, som popstjernen vil gi ut et album med på sitt eget plateselskap.

Men ifølge den britiske tabloidavisa er ikke stemmen det eneste Amy har pusset på før comebacket i kveld.

En pasient ved en eksklusiv klinikk i London hevder Amy la seg inn for to dager siden, for å få tilbake kurvene hun har mistet i løpet av sin tid som rusmisbruker.
 
- Hun gikk rundt med rør ut av brystet, mens hun sang. Hun sa: "Jeg har fått fikset på dem for Strictly Come Dancing (den britiske versjonen av "Skal vi danse" (red anm.). Jeg er lei av å stappe papir ned i BH-en, sier pasienten til The Sun.

Tilsammen skal popstjernen ha betalt over 300 000 kroner for å ha fått forstørret brystene fra BH-størrelse 70A til 70D.

Amys talsmann bekrefter overfor avisa at popstjernen har vært på sykehus, men hevder det dreier seg om et rutineinngre.

Lørdag var det imidlertid tvil om Amy ville være i fysisk stand til å trosse operasjonssmertene og opptre som planlagt.

Ifølge The Sun står TV-comebacket i fare fordi Amy Winehouse har droppet en rekke øvinger før direktesendingen.

- Jeg blir forbløffet hvis hun klarer å opptre. Da jeg møtte henne virket det som om hun var helt ute av det. Hun slet med å sette sammen en hel setning, sier en av pasientene på Amys sykehus til The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er Amys nye mann